ITIL® Foundation 2011 Edition

ITIL Foundation on jokaisen IT-alalla työskentelevän peruskoulutus. Kurssilla saat kolmipäiväisen tehoannoksen maailmanlaajuisesti toimiviksi havaituista käytännöistä hallitsemattomien IT-palveluiden kontrollomiseen.

Vaativuus
Arvostelut
3pvä
Kesto
2700,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 27.02.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Inhimilliset erehdykset ja puutteet prosesseissa aiheuttavat jopa 80 % IT-palveluiden häiriöistä. Omaksumalla ITIL:in hyväksi havaittuja toimintatapoja, voidaan inhimillisten erehdysten todennäköisyyttä pienentää ja häiriöiden negatiiviset vaikutukset minimoida. Kurssi tarjoaa myös erinomaisen tilaisuuden keskustella IT-palvelunhallinnan haasteista muissa organisaatioissa työskentelevien henkilöiden kanssa.

Tämä kurssi on suunnattu IT-johdolle, kuten tietohallintojohtajille ja -päälliköille, senior-tason IT-päälliköille, projektipäälliköille, tiiminvetäjille, IT-asiantuntijoille sekä IT-päälliköille ja -konsulteille. Kurssi soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät IT-palveluiden ostamiseen tai hyödyntämiseen liittyviä tehtäviä. Tämän ITIL Foundations -kurssin luontevia jatkokursseja ovat ITIL Intermediate Lifecycle sekä Capability-kurssit.

Mielenkiintoisten kurssipäivien aikana saat:
1. hyvän yleiskäsityksen toimivan IT-palveluhallinnan edellytyksistä
2. uusia eväitä IT-palveluiden käytännön haasteiden nujertamiseen
3. itsevarmuutta organisaatiosi IT-palveluhallinnan kehittämiseen
4. arvostetun ITIL Foundation sertifikaatin (vaatii testin läpäisyn)
5. sertifioinnin kautta osallistumisoikeuden syventäville ITIL-jatkokursseille

Kurssin lopuksi voit suorittaa ITIL Foundation -sertifiointitestin. Sovelton ITIL® Foundation -kurssin sertifiointitestin läpäisyprosentti on alan ehdotonta huippuluokkaa. Saat ITIL® Foundation -kurssiltamme sertifiointitakuun. Jos et läpäise sertifiointitestiä ensimmäisellä yrityksellä, saat yhden uuden suorituskerran testiin ilmaiseksi. Sertifiointitesti mahdollistaa ITIL-jatko-opiskelun seuraaville tasoille ja siksi sen suorittaminen on suositeltavaa.

Esitiedot: Kurssi on ITILin peruskurssi ja on soveltuu myös henkilöille, joilla ei ole aiempaa IT-osaamista.

Materiaali: Materiaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Opetus on suomeksi.

Testi: Kurssin hintaan sisältyy kurssin päätteeksi suoritettava sertifiointitesti sekä sertifiointitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä testistä läpi, on ensimmäinen uusintayritys maksuton. Uusintatestin ajan voit varata Sovelton testikeskuksesta: http://www.sovelto.fi/kurssit/sertifioinnit

Koulutuksen tarkempi sisältö

1. PÄIVÄ

 • Johdanto
 • Palveluiden hallinta käytäntöinä
 • Elinkaari (Service Lifecycle)
 • Palvelustrategia (Service Strategy)
 • Palvelun suunnittelu (Service Design)

2. PÄIVÄ

 • Palveluun siirtyminen (Service Transition)
 • Palvelun toimittaminen (Service Operation)

3. PÄIVÄ

 • Palvelun jatkuva kehittäminen (Continual Service Improvement)
 • Teknologia ja arkkitehtuuri
 • Sertifiointitestiin valmentautumista
 • Sertifiointitesti (valinnainen)

Lisätietoja:
ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.
Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
2700,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“Kouluttajan asiantuntemus ja rauhallinen ulosanti. Etenemistahti todella hyvä, tehtävät osuivat hyvin teoriaan ja auttoivat havainnollistamaan teoriaa. Kiitos!” - Eva Kivelä

Tutustu myös

Scrum Master

Kuinka kyetä ratkaisemaan ongelmia, joiden olemassaoloa et vielä tiedä? Scrum on avainasemassa siinä, että näin tapahtuu. Tällä kurssilla opit välttämään karikot ja maksimoimaan Scrumin voiman ja valmentamaan tiimisi työskentelemään fiksusti!
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
07.05. – 08.05.
Sijainnit
Pasila, Online
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka, Online - Kurssilive
Hinta
1800 €

Lean IT Foundation eLearning

Lean IT is applied to transform your IT organization to a customer-focused, efficient and transparent IT organization that can deliver sustainable results to the business.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Virtual - Itseopiskelu
Hinta
690 €

IT-palvelunhallinta (SoveltoX)

Kokonaisuudessa käydään läpi IT-palvelujohtamisen perusteita ja tutustutaan keskeisiin käsitteisiin. Kurssi noudattelee pitkälti samaa ajattelumallia ja viitekehystä kuin ITIL palvelujohtaminen. IT-palvelunhallinta -kokonaisuus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Virtual - Itseopiskelu
Hinta
49 €

Lean IT Foundation

Onko niin kiire ettei ehdi tekemään mitään? Paljon tekemistä, mutta vähän tuloksia? Paljon prosesseja, mutta hommat tökkii? Tämä kurssi on juuri sinua varten! Tule oppimaan Lean-ajattelun perusteet ja miten voidaan nostaa IT-organisaation toiminta uudelle tasolle.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
2100 €

Leading SAFe 4.5

Opi johtamaan ja skaalaamaan ketterää ohjelmistokehitystä! Vain organisaation johto voi muuttaa organisaation rakenteita tukemaan Lean-Agile ajattelua. Lean ajattelun perustana on johtaminen, SAFe:n perustana olet sinä!
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
1800 €

Vastuuhenkilö


Nestori Syynimaa

Nestori Syynimaa

Nestori on toiminut ICT-alalla johto- ja asiantuntijatehtävissä yli 15 vuoden ajan. Erityisesti Nestorin sydäntä lähellä ovat nykyaikainen tietohallinto ja pilvipalvelut. Microsoftin pilvipalveluiden kanssa hän on ollut tekemisissä jo lähes 10 vuoden ajan. Nestori on yksi harvoja suomalaisia, joka on suorittanut PhD-tutkinnon Henley Business Schoolissa. Lisäksi hänelle on myönnetty vuonna 2013 Britanniassa erittäin arvostettu Chartered IT Professional -status. Nestori kouluttaa sujuvasti suomeksi ja englanniksi aiheinaan tietohallinto, IT palveluhallinta, ketterät menetelmät, kokonaisarkkitehtuuri, prosessien mallinnus ja Microsoftin pilvipalvelut.

PhD, KTM. Palvelujohtaminen: ITIL Foundation, ITIL Service Strategy, ITIL Operational Support and Analysis, COBIT Foundation. Lean ja agile: Lean IT Association Foundation, Professional Scrum Product Owner, Professional Scrum Master, Certified Scrum Master. Projektijohtaminen: Prince2. Mallintaminen ja arkkitehtuurit: ArchiMate Certified, TOGAF Certified. Microsoft: MCT, MCE, MCSA (Office 365), MCTS (Azure).

Et voi avata kirjaa oppimatta jotain.

Kouluttaja


Thomas Hughes