ITIL® Intermediate: Managing Across the Lifecycle (MALC) (eLearning)

Onneksi olkoon sertifioitu IT-palvelujohtamisen asiantuntija!

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tule sinetöimään ITIL-opiskelusi ITIL Managing Across the Lifecycle -kurssille. Viisipäiväisen kurssin aikana kokonaiskuvasi ITIListä saa vahvistusruiskeen ja pääset tarkastelemaan asioita isompina kokonaisuuksina. Kurssin jälkeen sinulla on:

1. syvällinen kokonaiskäsitys siitä miten ITILin palveluelinkaaren eri vaiheet toimivat yhdessä ja miten niitä hallitaan kokonaisuutena
2. ymmärrys siitä miten ITIL ja liiketoiminnan tarpeet yhdistyvät
3. arvostettu ITIL Expert -sertifiointi
4. hyvä mieli suoritettuasi ITIL sertifiointiputken

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL Managing Across the Lifecycle  -sertifiointitesti ja sitä kautta saada ITIL Expert -sertifiointi. Sertifiointitesti on vapaaehtoinen, mutta ei tätä kurssia huvin vuoksi kannata käydä. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Kenelle?

Managing Across the Lifecycle -kurssi on vain ja ainoastaan sellaisille henkilöille jotka ovat suorittaneet vaaditun määrän muita ITIL®-kursseja.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi, sekä vähintään 15 opintopistettä edeltäviltä ITIL® Intermediate-kursseilta.

Miksi?

Vie ITIL®-opiskelusi loppuun suorittamalla viimeinen ITIL®-kurssi ja lunasta arvostettu ITIL® Expert sertifikaatti!
Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi. Kurssin lopussa tiiviissä lähiopetuspäivässä saat kertauksen ydinasioista ja sparrauksen sertifikaatti-kokeeseen. Sovelton ITIL®-kouluttajat ovat pidettyjä osaajia ja omaavat pitkän kokemuksen IT-palvelujohtamisesta monipuolisen työhistoriansa kautta.

Miten?

Paras aika ilmoittautua on nyt. Jos et ole varma onko sinulla tarvittava määrä kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Muu opetus ja opettajan ohjaus on suomeksi.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Managing Across the Lifecycle-englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa viisi pistettä ITIL® Expert -sertifiointia varten ja ITIL® Expert -sertifikaatin!

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.