ITIL® Intermediate: Operational Support and Analysis (OSA) (e-learning)

Toimiva ja luotettava palvelutuotanto ei pyöri tuurilla.

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Palvelutuotannon prosessit ja funktiot ovat keskeisessä asemassa IT-palveluiden asiakastyytyväisyyden kannalta. Nopeasti ja tehokkaasti korjatut häiriöt IT-palveluissa ja käyttäjiltä tulevien pyyntöjen tehokas käsittely ovat olennaisen tärkeitä sen suhteen millaisena asiakkaat ja käyttäjät näkevät IT-palvelun. Tule syventämään omaa kykyäsi IT-palveluiden tuotantovaiheen hallinnassa.
Sovelton ITIL® Operational Support and Analysis -kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuuden ympärille.
1. Yksityiskohtainen osaaminen Palvelutuotanto -vaiheen prosesseista ja funktioista
2. Laaja ymmärrys siitä miten Palvelutuotanto-vaiheen prosessit ja funktiot yhdessä varmistavat IT-palveluiden päivittäisen toimivuuden
3. arvostettu ITIL® Intermediate -tason sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)
Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Operational Support and Analysis -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Tämän kurssin sisältö on päällekkäinen ITIL® Service Operation -kurssin kanssa. Operational Support and Analysis -kurssilla osallistujat saavat syvällisemmän ymmärryksen prosessien yksityiskohdista ja paremman kyvykkyyden lähteä soveltamaan opittua käytäntöön.

Kenelle?

ITIL® koulutusten kohderyhmä on laajasti IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Operational Support and Analysis kurssin sisältö on kohdistettu palvelutuotannon kanssa työskenteleville henkilöille. Kurssi on hyödyllinen myös seuraaville kohderyhmille: prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, Servicedeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja -vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi IT-palveluiden päivittäisestä hallinnasta ja kehittämisestä oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.
Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta. Asioiden omaksumiseen suositellaan, että varaat itseopiskeluun aikaa vähintään 30 tuntia.
TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

 

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Operation -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa neljä pistettä ITIL® Expert -sertifiointia varten.

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT