ITIL® Intermediate: Planning, Protection and Optimization (PPO) (e-learning)

Liian paljon ja liian vähän ovat helppoja. Vaikeinta on saada tarpeisiin sopiva.

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Luotettava ja hyvin suunniteltu IT-infrastruktuuri on IT-palveluiden kivijalka. Harvalla organisaatiolla on kuitenkaan varaa rakentaa kaikille palveluille rajattomasti kapasiteettia, pomminvarma tietoturva ja 100 % toimintavarmuus. Huomattavasti haasteellisempaa on luoda ja ylläpitää kustannustehokasta IT-infrastruktuuri joka ei ole täydellinen vaan riittävä. Tule syventämään omaa kykyäsi IT-infrastruktuurin suunnittelusta ITIL® mallin mukaan.

Sovelton ITIL® Planning, Protection and Optimization -kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuuden ympärille.

1. vahvat tiedot suunnitteluun, suojaamiseen ja optimointiin liittyvistä asiakokonaisuuksista, käsitteistä ja toimintamalleista
2. hyvä ymmärrys proaktiivisesta kehittämistyöstä, suunnittelusta ja palvelutuotannon optimoinnista
3. arvostettu ITIL Intermediate -tason sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Planning, Protection and Optimization -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmä on IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Tyypillisiä rooleja ovat prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, Servicedeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja -vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi IT-infran suunnittelun merkityksestä IT-palveluiden laadulle ja jatkuvuudelle oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta. Asioiden omaksumiseen suositellaan, että varaat itseopiskeluun aikaa vähintään 30 tuntia.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!
Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Planning Protection and Optimization -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa neljä pistettä ITIL® Expert -sertifiointia varten.

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT