ITIL® Intermediate: Release, Control and Validation (RCV) (e-learning)

Hanki syvällistä osaamista muutosten toteuttamisesta IT-palveluissa

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

”Vain muutos on pysyvää” -lause pätee erityisen hyvin IT-palveluihin. IT-organisaatioilta vaaditaan ketteryyttä toteuttaa muutokset nopeasti ja kuitenkin samalla riittävällä ammattitaidolla, jotta palveluiden vakaus ja suorituskyky ovat riittäviä myös muutosten jälkeen. Riittämättömillä lähtötiedoilla suunnitellut ja heikosti koordinoidut muutokset ovat vakava riski IT-palveluille.

Sovelton ITIL® Release, Control and Validation -kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuuden ympärille.

1.Yksityiskohtainen osaaminen Palvelutransitio-vaiheen prosesseista ja työkaluista
2.Laaja ymmärrys siitä miten Palvelutransitio-vaihe linkittyy muihin palvelun elinkaaren vaiheisiin
3.arvostettu ITIL® Intermediate -tason sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Release, Control and Validation -sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Tämän kurssin sisältö on päällekkäinen ITIL® Service Transition -kurssin kanssa. Release, Control and Validation kurssilla osallistujat saavat syvällisemmän ymmärryksen prosessien yksityiskohdista ja paremman kyvykkyyden lähteä soveltamaan opittua käytäntöön.

Kenelle?

ITIL® koulutusten kohderyhmä on laajasti IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Release, Control and Validation kurssin sisältö on kohdistettu etenkin seuraavanlaisissa rooleissa työskenteleville: Konfiguraationhallintapäälliköille (Configuration manager), Muutoksenhallintapäälliköille (Change manager), Jakelupäälliköille (Release Manager), Tietoturvavastaaville (Security Administrator), IT-palvelutuotannon vastaaville (IT Operations Manager), Tietokanta-adminstraattoreille (DB Administrator) ja Turvallisuuspäälliköille (Security Manager). Kurssi on hyödyllinen myös seuraaville kohderyhmille: prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, Servicedeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja -vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi IT-infran suunnittelun merkityksestä IT-palveluiden laadulle ja jatkuvuudelle oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Release, Control and Validation -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa neljä pistettä ITIL® Expert -sertifiointia varten.

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT