ITIL® Intermediate: Service Design (SD) (eLearning)

Laatu lähtee suunnittelusta.

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Liika suunnittelu on haaste organisaation ketteryydelle, mutta riittämätön suunnittelu on riski liiketoiminnalle.  IT-palvelujohtamisessa palveluiden laatu ja tarkoituksenmukaisuus ovat kriittisessä asemassa. Ilman riittävää suunnittelua IT-palvelut, niitä tukevat prosessit ja työkalut jäävät usein puutteellisiksi. Tule syventämään IT-palvelujohtamisen osaamistasi suunnittelun merkityksestä IT-palvelujohtamiselle.

Sovelton ITIL® Service Design-kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuuden ympärille.

Kurssin jälkeen sinulla on:
1. hyvä kokonaiskuva siitä miten Palvelusuunnittelu -vaiheen prosessit ja auttavat varmistamaan palveluiden laadun ja tarkoituksenmukaisuuden
2. ymmärrys siitä miten Palvelusuunnittelu –vaihe linkittyy muihin palvelun elinkaaren vaiheisiin

3. arvostettu ITIL® Intermediate tason –sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Design -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu– jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmä on IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Tyypillisiä rooleja ovat prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, ServiceDeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja IT-asiantuntijat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi palvelusuunnittelun merkityksestä IT-palvelujohtamiselle oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua niin hitaasti tai nopeasti kuin haluat. Kurssikohtainen itseopiskeluaika on voimassa 3 kk siitä kuin ilmoitat haluavasi aloittaa yksittäisen kurssin. Asioiden omaksumiseen suositellaan, että varaat itseopiskeluun aikaa vähintään 21 tuntia.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Design -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa kolme pistettä ITIL® Expert -sertifiointia varten.

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT