ITIL® Intermediate: Service Offerings and Agreements (SOA) (e-learning)

Asiakas luuli tilaavansa IT-palvelun, jota toimittaja ei tiennyt luvanneensa.

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Pysyäkseen kilpailukykyisenä ja hyödyllisenä on IT-palveluita tarjoavan organisaation on tiedettävä ketä sen asiakkaat ovat ja mitä palveluita asiakkaat tarvitsevat. Sopivan palvelutarjooman lisäksi palveluntarjoajan on saatava varmistettua, että kaikki osapuolet ymmärtävät palvelun sisällön ja palvelutasot samalla tavalla. Tämä ymmärrys konkretisoituu sopimuksiin asiakkaan, toimittajan, alihankkijoiden ja eri sidosryhmien välillä. Käytäntö on osoittanut, että asioiden mennessä pieleen ensimmäisenä kaivetaan esille sopimukset. Tule syventämään omaa kykyäsi palvelutarjoajan palvelutarjooman ja sopimusten hallinnasta.

Sovelton ITIL® Service Offerings and Agreements -kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuuden ympärille.

Kurssin jälkeen sinulla on:
1. vahvat tiedot ja osaaminen liittyen ITILin mukaisiin sopimuskäytäntöihin ja palvelutarjonnan hallintaan
2. syvällinen kokonaiskuva palvelutarjonnan kehittymisestä eri palveluelinkaaren vaiheissa alkaen portfolionhallinnasta strategisella tasolla

5. arvostettu ITIL® Intermediate -tason sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)

Strategiakokonaisuuteen liittyvien ITIL®-prosessien lisäksi kurssilla käsitellään palvelustrategian muodostamisen pelisääntöjä, palvelun arvonmuodostumista, strategian toteuttamista ja yhteyttä liiketoimintaan. Kurssin jälkeen osallistujalla on selkeä käsitys palvelustrategian muodostamisesta ja pelisäännöistä parhaiden käytäntöjen näkökulmasta. Kurssin jälkeen osallistuja osaa soveltaa palvelustrategian osa-alueita käytännön työskentelyssä.

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Offerings and Agreements -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Kenelle?

ITIL® koulutusten kohderyhmä on laajasti IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Service Offerings and Agreements kurssin sisältö sopii laajuutensa vuoksi monissa rooleissa työskenteleville perusosaamiseksi. Palvelutasojen, kapasiteetin, saatavuustasojen, jatkuvuussuunnittelun, taloushallinnan ja toimittajahallinnan kanssa työskentelevät hyötyvät kaikki kurssin sisällöstä. Kurssi on hyödyllinen myös seuraaville kohderyhmille: prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, Servicedeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja -vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi palvelutarjooman hallinnan merkityksestä IT-palvelujohtamiselle oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta. Asioiden omaksumiseen suositellaan, että varaat itseopiskeluun aikaa vähintään 30 tuntia.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Strategy -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa neljä pistettä ITIL® Expert -sertifointia varten.

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT