ITIL® Intermediate: Service Operation (SO) (eLearning)

Hyvä ServiceDesk pelastaa IT-organisaation kasvot.

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Palvelutuotannon prosessit ja funktiot ovat keskeisessä asemassa IT-palveluiden asiakastyytyväisyyden kannalta. Nopeasti ja tehokkaasti korjatut häiriöt IT-palveluissa ja käyttäjiltä tulevien pyyntöjen tehokas käsittely ovat olennaisen tärkeitä sen suhteen millaisena asiakkaat ja käyttäjät näkevät IT-palvelun. Tule syventämään omaa kykyäsi IT-palveluiden tuotantovaiheen hallinnassa.

Sovelton ITIL® Service Operation -kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuudenympärille.

1. hyvä kuvan ITILin elinkaaren Service Operation-vaiheen prosesseista ja funktioista
2. kokonaiskuvan siitä miten Palvelutuotanto-vaiheen prosessit ja funktiot yhdessä varmistavat IT-palveluiden päivittäisen toimivuuden

3. arvostettu ITIL® Intermediate -tason sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Operation -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Tämän kurssin sisältö on pitkälti päällekkäinen ITIL® Operational Support and Analysis -kurssin kanssa. Service Operation -kurssilla asioiden käsittely on hieman kapeampaa.

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmä on IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Tyypillisiä rooleja ovat prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, Servicedeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja -vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi IT-palveluiden päivittäisestä hallinnasta ja kehittämisestä oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua niin hitaasti tai nopeasti kuin haluat. Kurssikohtainen itseopiskeluaika on voimassa 3 kk siitä kuin ilmoitat haluavasi aloittaa yksittäisen kurssin. Asioiden omaksumiseen suositellaan, että varaat itseopiskeluun aikaa vähintään 21 tuntia.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Operation -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa kolme pistettä ITIL® Expert -sertifiointia varten.

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT