ITIL® Intermediate: Service Strategy (SS) (eLearning)

Eräs hyväksi havaittu strategia on pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Englanti

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Sovelton ITIL® Service Strategy -kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuuden ympärille.
Kurssin jälkeen sinulla on:
1. hyvä kokonaiskuva siitä miten Palvelustrategia-vaiheen prosessit tukevat palvelustrategian ja palvelutarjooman muodostamista
2. ymmärrys siitä miten Palvelustrategia-vaihe linkittyy muihin palvelun elinkaaren vaiheisiin ja liiketoimintaan
3. arvostettu ITIL® Intermediate -tason sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)
Strategiakokonaisuuteen liittyvien ITIL®-prosessien lisäksi kurssilla käsitellään palvelustrategian muodostamisen pelisääntöjä, palvelun arvonmuodostumista, strategian toteuttamista ja yhteyttä liiketoimintaan. Kurssin jälkeen osallistujalla on selkeä käsitys palvelustrategian muodostamisesta ja pelisäännöistä parhaiden käytäntöjen näkökulmasta. Kurssin jälkeen osallistuja osaa soveltaa palvelustrategian osa-alueita käytännön työskentelyssä.

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Strategy -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmä on IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Tyypillisiä rooleja ovat prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, Servicedeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja -vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi strategian merkityksestä IT-palvelujohtamiselle oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.
Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta.
TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!
Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.
Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Tenttitakuu

 

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.