ITIL® Intermediate: Service Transition (ST) (eLearning)

IT-palveluntarjoajan kyvyllä toteuttaa muutoksia on suora vaikutus asiakastyytyväisyyteen.

Vaativuus
Arvostelut
1035,00 

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

”Vain muutos on pysyvää” -lause pätee erityisen hyvin IT-palveluihin. IT-organisaatioilta vaaditaan ketteryyttä toteuttaa muutokset nopeasti ja kuitenkin samalla riittävällä ammattitaidolla, jotta palveluiden vakaus ja suorituskyky ovat riittäviä myös muutosten jälkeen. Riittämättömillä lähtötiedoilla suunnitellut ja heikosti koordinoidut muutokset ovat vakava riski IT-palveluille.

Sovelton ITIL® Service Transition -kurssikokonaisuus rakentuu laadukkaan englanninkielisen e-learning itseopiskelukokonaisuuden ympärille.

1.hyvä kokonaiskuva siitä miten Palvelutransitio-vaiheen prosessit ja tietovarastot (mm. CMDB) toimivat yhdessä muutosten suunnittelussa ja hallinnassa
2.ymmärrys siitä miten Palvelutransitio-vaihe linkittyy muihin palvelun elinkaaren vaiheisiin
3.arvostettu ITIL® Intermediate -tason sertifikaatti (vaatii testin läpäisyn)

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Transition -sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton!

Tämän kurssin sisältö on pitkälti päällekkäinen ITIL® Release, Control and Validation -kurssin kanssa. Service Transition -kurssilla asioiden käsittely on hieman kapeampaa.

Kenelle?

ITIL® koulutusten kohderyhmä on IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt. Service Transition kurssin sisältö on relevanttia etenkin Konfiguraationhallintapäälliköille (Configuration manager) ja muutoksenhallintapäälliköille (Change manager). Kurssi on hyödyllinen myös seuraaville kohderyhmille: prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tuotantopäälliköt, Servicedeskin vetäjät, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja -vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan ITIL® v3 Foundation tai ITIL® Foundation 2011 edition -sertifiointi. Suosituksena muttei vaatimuksena on myös vähintään 2-4 vuotta työkokemusta IT-palvelujohtamisesta.

Miksi?

Laajenna omaa osaamistasi muutosten hallinnan merkityksestä IT-palvelujohtamiselle oman aikataulusi mukaan tällä ainutlaatuisella kurssikokonaisuudella.

Englanninkielinen itseopiskelumateriaali on toteutettu laadukkailla videoilla ja sisältää lisäksi huomattavan määrän pdf-muotoista lisämateriaalia opiskelun tueksi.

Miten?

Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.

Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta. Asioiden omaksumiseen suositellaan, että varaat itseopiskeluun aikaa vähintään 21 tuntia.

TILAA ITSEOPISKELUPAKETTI HETI!

Jos et ole varma onko kurssi sinulle parhaiten sopiva ITIL®-jatkokurssi niin ota yhteyttä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@sovelto.fi)

Materiaali:

Itseopiskelumateriaali on englanninkielinen. Kurssilla käytetään Sovelton yhteistyökumppanin Quint Wellington Redwoodin tuottamaa APMG:n virallisesti hyväksyttyä materiaalia. Käyttöoikeus materiaaliin on 90 päivää.

Sovelto is a licensed Quint Wellington Redwood affiliate.

Testi:

Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL® Intermediate Service Operation -englanninkielinen sertifiointitesti. Sertifiointitestissä on tenttitakuu – jos et pääse ensimmäisellä yrittämällä läpi, niin toinen yritys on maksuton! Sertifiointitestistä saa kolme pistettä ITIL® Expert -sertifiointia varten.

Lisätietoja:

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Sovelto is a licensed ITIL® affiliate on behalf of AXELOS Ltd.

 

Avainsanat: , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1035,00  + alv./VAT