Itsensä johtaminen – Self Leadership

The Ken Blanchard Companies® on kehittänyt itsensä johtamisen valmennuksen, jolla organisaatiosi tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Itsensä johtaminen – Self Leadership

 

The Ken Blanchard yhtiöt ovat kehittäneet itsensä johtamisen valmennuksen, jolla organisaatiosi tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa. Koulutus on tarkoitettu yksittäisille työntekijöille, esimiehille, tiiminvetäjille ja johtajille. Rakenna valmennuksella henkilöstöllesi itsensäjohtamisen ja proaktiivisen tekemisen kulttuuri. Jos ihmiset eivät saavuta täyttä potentiaaliaan, ei sitä voida saavuttaa organisaatiotasollakaan.

Kuvittele kuinka joustava ja vahva organisaatiosi voisi olla, jos ihmisillä olisi taidot ja itseluottamus saavuttaa tavoitteet ilman turhaa ohjausta ja hukattua aikaa.

Organisaatio tarvitsee oma-aloitteisia ja tehokkaita työntekijöitä. Usein suorituskyky hidastuu, koska työntekijät eivät osaa pyytää tarvitsemaansa oikeaan aikaan. Ihmiset haluavat olla sitoutuneita, tehdä merkittäviä päätöksiä ja kokea arvostusta. Organisaation tehtävä on luoda tälle mahdollisuudet.

Organisaation menestymisen kannalta on tärkeää, että jokainen organisaation jäsen on valtuutettu ja sitoutettu tavoitteisen saavuttamiseen.

Itsensä johtamisen valmennusohjelman ovat kehittäneet ja suunnitelleet työntekijöiden motivaation ja sitoutumisen ammattilaiset. Valmennuksen tarkoituksena on kehittää tiimisi jäsenten itsenäistä ajattelutapaa, jolla koko organisaatio kehittyy. Jokaisen työntekijän itsensä johtamisen taidot muokkaavat työkulttuurista tehokkaan, innovatiivisen ja energisen.

Koulutuksen teemat:

 1. SLII® -malli

  Opi maailman suosituin johtajuusmalli työntekijän näkökulmasta.

 2. Mielen esteet

  Opi tunnistamaan ja haastamaan esteet, jotka rajoittavat uuden kokemista.

 3. Valtasi viisi lähdettä

  Opi viisi valtasi lähdettä ja miten kukin voidaan aktivoida tavoitteiden sekä suuremman itsenäisyyden ja osaamisen saavuttamiseksi.

 4. Proaktiiviset keskustelut

  Opi ohjaamaan keskusteluita.

Sijoittamalla itsensä johtajuuteen ja rakentamalla proaktiivisen tekemisen kulttuurin saavutat:

Nopeampaa kehittämistä

Tehokkaampaa suorituskykyä

Henkilökohtaista vastuullisuutta

Innovatiivisuutta


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Tutustu myös

Tee DiSC® -profiili, joka on itsensä johtamisen peruskivi. Saat lisäksi henkilökohtaisen sparrauksen.
-
Pyydä tarjous
The Ken Blanchard yhtiöiden kehittämä SLII® on laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli. Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.