Itsensä johtaminen – Self Leadership

The Ken Blanchard Companies® on kehittänyt itsensä johtamisen valmennuksen, jolla organisaatiosi tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Vaativuus
Arvostelut
1pvä
Kesto
1200,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 19.02.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Blanchard Partner network

The Ken Blanchard Companies® on kehittänyt itsensä johtamisen valmennuksen, jolla organisaatiosi tärkein voimavara eli ihmiset voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa. Koulutus on tarkoitettu yksittäisille työntekijöille, esimiehille, tiiminvetäjille ja johtajille. Rakenna valmennuksella henkilöstöllesi itsensäjohtamisen ja proaktiivisen tekemisen kulttuuri. Jos ihmiset eivät saavuta täyttä potentiaaliaan, ei sitä voida saavuttaa organisaatiotasollakaan.

Kuvittele kuinka joustava ja vahva organisaatiosi voisi olla, jos ihmisillä olisi taidot ja itseluottamus saavuttaa tavoitteet ilman turhaa ohjausta ja hukattua aikaa.

Organisaatio tarvitsee oma-aloitteisia ja tehokkaita työntekijöitä. Usein suorituskyky hidastuu, koska työntekijät eivät osaa pyytää tarvitsemaansa oikeaan aikaan. Ihmiset haluavat olla sitoutuneita, tehdä merkittäviä päätöksiä ja kokea arvostusta. Organisaation tehtävä on luoda tälle mahdollisuudet.

Organisaation menestymisen kannalta on tärkeää, että jokainen organisaation jäsen on valtuutettu ja sitoutettu tavoitteisen saavuttamiseen.

Itsensä johtamisen valmennusohjelman ovat kehittäneet ja suunnitelleet työntekijöiden motivaation ja sitoutumisen ammattilaiset. Valmennuksen tarkoituksena on kehittää tiimisi jäsenten itsenäistä ajattelutapaa, jolla koko organisaatio kehittyy. Jokaisen työntekijän itsensä johtamisen taidot muokkaavat työkulttuurista tehokkaan, innovatiivisen ja energisen.

Koulutuksen teemat:

 1. Tilannejohtaminen – Situational Leadership ® II

  Opi maailman suosituin johtajuusmalli työntekijän näkökulmasta.

 2. Mielen esteet

  Opi tunnistamaan ja haastamaan esteet, jotka rajoittavat uuden kokemista.

 3. Valtasi viisi lähdettä

  Opi viisi valtasi lähdettä ja miten kukin voidaan aktivoida tavoitteiden sekä suuremman itsenäisyyden ja osaamisen saavuttamiseksi.

 4. Proaktiiviset keskustelut

  Opi ohjaamaan keskusteluita.

Sijoittamalla itsensä johtajuuteen ja rakentamalla proaktiivisen tekemisen kulttuurin saavutat:

Nopeampaa kehittämistä

Tehokkaampaa suorituskykyä

Henkilökohtaista vastuullisuutta

Innovatiivisuutta


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
1200,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Everything DiSC® -työyhteisöprofiili yksilölle ja profiilin purku

Tee DiSC® -profiili, joka on itsensä johtamisen peruskivi. Saat lisäksi henkilökohtaisen sparrauksen.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Jatkuvasti
Sijainti
Online
Koulutusmuoto
Virtual - Itseopiskelu
Hinta
290 €

Tilannejohtaminen - Situational Leadership® II

The Ken Blanchard Companies® kehittämä Tilannejohtaminen - Situational Leadership® II (SLII) on laajimmin maailmassa käytetty johtamisen malli. Se opettaa johtajat käyttämään johdettavan tarpeiden mukaista ja tilanteeseen sopivaa johtamistyyliä. Valmennus on interaktiivinen ja käyttää tehokkaita tekniikoita SLII mallin oppimiseen nopeasti ja tehokkaasti.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Asiakaskohtaisena
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
2100 €

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

Kouluttaja


Risto Ahonen

Risto Ahonen

Johtamisvalmentaja Risto Ahonen, VM, on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut yhdessä elämänkumppaninsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa palautetaitojen parhaan oppaan Palaute kuuluu kaikille.

Asiantuntijuus: johtaminen, tiimityö, palautekulttuuri. Tutkinnot ja sertifioinnit: VM, Tilannejohtaminen II, SLII®, Tiimien tilannejohtaminen, Tiimisopimustyöpajat, Itsensä tilannejohtaminen, Kulttuurin muutos Gung Ho!, Ihmisten johtaminen muutoksessa, DiSC®, HBDI, Palautepyörä™

Tanssijan tehtävä on saada parinsa loistamaan.