Itseohjautuvuuden tehotreeni

5 myyttiä itseohjautuvuudesta – miten vältät tyypilliset sudenkuopat?

Koulutuksen kesto 1 tunti

179,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Itseohjautuvuuden tehotreeni

Työelämäpuhe on täynnä ismejä ja muotisanoja. Yksi sellainen on itseohjautuvuus. Miksi kaikki puhuvat siitä? Sopiiko se kaikille? Mitä tarkoittaa itseohjautuva organisaatio – vai onko sellaisia edes olemassa? Entä jos jatkuva puhe itseohjautuvuudesta ahdistaa? Mihin pomoja enää tarvitaan, jos kaikki alkavat johtaa itse itseään?

Tässä tehotreenissä Miia Savaspuro – työelämän muutokseen erikoistunut asiantuntija ja valmentaja – kertoo itseohjautuvuudesta, sen mahdollisista ongelmista ja siitä, mitä itseohjautuvuus oikeastaan tarkoittaa organisaation eri tasoilla.

Miian tavaramerkkinä on herättelevä puhe. Hän rikkoo työelämän myyttejä ja saarnaa paremman kommunikaation ja arvostavan ihmiskäsityksen puolesta. Miia on kirjoittanut aiheesta myös kirjan “Itseohjautuvuus tuli työpaikoille, mutta kukaan ei kertonut, miten sellainen ollaan”. Kannattaa tulla kuulolle!

Koulutuksen sisältö:

  • Mitä itseohjautuvuus oikeastaan on yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla?
  • 5 myyttiä itseohjautuvuudesta – vallan jakautuminen, johtaminen, itsensä johtaminen, vallan ja vastuun tasapaino, yhteinen ymmärrys

Tämä tehotreeni on perustason koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Koulutus sopii erityisesti esihenkilöille ja asiantuntijatehtävissä toimiville, mutta myös kaikille jotka pohtivat itseohjautuvuuden merkitystä omassa työssään tai organisaatiossaan.

Ilmoittaudu jo tänään!

Tehotreenit tekevät oppimisesta helppoa!

Tehotreenit ovat online-koulutuksia, jotka pidetään Microsoft Teams -etäneuvotteluina. Koulutuksissa käydään läpi tietotyön arkea helpottavia työkaluja asiantuntevien kouluttajien kanssa.

Tutustu myös muihin Tietotyön tehotreeneihin.

Valitse itsellesi sopiva aika ja aihe, laita luurit korville ja tule mukaan treenaamaan!

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Miia Savaspuro

  • miia.savaspuro@sovelto.fi