Java EE 7: Front-end Web Application Development

This Java EE 7: Front-end Web Application Development training helps you explore building and deploying enterprise applications that comply with the Java Platform, Enterprise Edition 7 Web Profile.

Vaativuus
Arvostelut
5pvä
Kesto
3385,00 
+ alv./VAT
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 10.03.2018
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Agenda

Expert Oracle University instructors will help you explore annotations, Session Enterprise JavaBeans (EJB-Lite), Java Persistence API (JPA), servlets, JavaServer Pages(JSPs), Contexts and Dependency Injection (CDI), JAX-RS RESTful web services, the Java API for WebSocket and the Java API for JSON processing.

Learn To:
– Develop web-based interfaces for both desktop and mobile devices.
– Assemble an application.
– Build Java applications.
– Deploy an application into an application server (Java EE platform runtime environment).

Benefits to You
By taking this course, you’ll gain hands-on experience building Java EE web applications. You will get the chance to create web-based user interfaces using HTML5 and JavaScript along with JSPs and servlets. Web-based user interfaces will use AJAX to communicate with RESTful web services you create; data will persist using JPA and optimistic locking.

Participate in Hands-On Labs

By learning through hands-on exercises via structured labs, you’ll get a chance to explore EJB-Lite session bean components, which can be used with container-managed transactions. You’ll perform lab exercises using the NetBeans IDE and WebLogic Server.

 

Target audience
J2EE Developer
Java Developers
Java EE Developers
Web Administrator
Required Prerequisites:
– Experience with Java SE, or Java Programmer Certification
– Understand object-oriented principles
– Basic understanding of database concepts and SQL syntax
– Able to author HTML, CSS and JavaScript enabled web pages
– Java SE 8 Programming

Suggested Prerequisites:
– Experience with an Integrated Development Environment
– JavaScript and HTML5: Develop Web Applications

 

See more detailed course description here

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
10
3385,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta.  Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.

Kouluttaja


Tommi Teräsvirta

Tommi Teräsvirta

  • tommi.terasvirta@sovelto.fi
Tommi on ohjelmistokehitykseen liittyvän kouluttamisen ja konsultoinnin rautainen ammattilainen. Tommilla kouluttajaura alkoi vuonna 1997 Java-koulutuksilla. Hän on toiminut ohjelmistoalalla useissa haastavissa tehtävissä, mistä saatua kokemusta hän pystyy hyödyntämään niin Full stack Web-kehityksessä kuin sulautettujen järjestelmien ja käyttöjärjestelmien alueilla. Tommilta löytyy sertifioitua osaamista niin Microsoft-ympäristöön, kuin Java ja C++ -kieliinkin liittyen. Lähellä sydäntä ovat myös mobiilit alustat, avoin lähdekoodi ja Linux. Tommi on erittäin pidetty kouluttaja. Hän onnistuu koulutuksissaan innostamaan aiemmin koodausta karttaneen oppilaan koodauksen salojen mielenkiintoiseen maailmaan. Tommi on konsultoinut ja kouluttanut niin koti- kuin ulkomaillakin.
MCTS, Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer, TOGAF® Foundation Certificate, Certified QT Specialist