Java SE 8 New Features

Delve into the major changes and enhancements in Oracle Java SE 8

Vaativuus
Arvostelut
2pvä
Kesto
1354,00 
+ alv./VAT
Ajankohta:
Sijainti:
Kysy Sovelto Access -hinta myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi
Ilmoittaudu viimeistään 25.09.2018
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

In this Java SE 8 New Features training you’ll focus on developing an understanding of the basics, then looking at using streams and lambda expressions with collections.

Learn To:
– Work with the new Java Date and Time API.
– Use the Nashorn JavaScript engine.
– Create lambda expressions using the default library interfaces.

– Use new concurrent lambda features.

Benefits to You:

By enrolling in this course, you’ll expand your knowledge of Java SE 8, while building your Java skill set. It wraps up with an overview of Mission Control and Java Flight Recorder, which are now included with JDK 8.

Target audience:

Developer
J2EE Developer
Java Developers

Project Manager

Suggested Prerequisites:
– Java SE 7 Programming

– Java SE7 Fundamentals

See more detailed description here.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
1354,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta.  Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.

Kouluttaja


Matti Isoviita

Matti Isoviita

  • matti.isoviita@sovelto.fi

Java-kouluttaja Matti Isoviita on toiminut sovelluskehittäjänä 70-luvulta lähtien ja viimeiset 17 vuotta java-ohjelmistoympäristöjen parissa. Matista ohjelmointityö on ollut aina palkitsevaa ja oman haasteensa ja hauskuutensa siihen on tuonut oliopohjainen lähestymistapa. Aloittaessaan ohjelmoijana pankissa Matilla oli työvälineinä cobol, pari hyllymetriä manuaaleja, koodauslomakkeet ja terävä lyijykynä.

Tänään ohjelmointityö on Internettiin julkaistujen ratkaisujen ja alati kehittyvien frameworkkien ansiosta täysin toisenlaista. Sovelluskehittäjä voi valita kulloiseenkin ongelmaan sopivan teknologian ja keskittyä varsinaisen sovelluksen toteutukseen tarvitsematta uhrata kohtuuttomasti aikaa triviaalien, mutta usein työläiden sovellusosuuksien toteutukseen.

Sovelton kursseilla Matti opastaa sinua sisälle oliopohjaiseen sovelluskehitykseen, javaan ohjelmointikielenä ja auttaa sinua perehtymään alalla vallitsevaan asemaan nousseisiin sovellusten toteutuskäytäntöihin.