Johtamisen erikoisammattitutkinto – projektien johtaminen JET

Projektijohtajille, projektipäälliköille ja muille projekteja vetäville suunnattu Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, antaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen projektijohtamisesta. Tämän projektikoulutuksen jälkeen onnistut projektijohtamisen arjessa. Koulutuksessa saat uusimmat opit mm. seuraaviin aiheisiin: henkilökohtainen johtajuus, ihmisten johtaminen, strategialähtöinen projektijohtaminen, ketterä projektihallinta ja vaikuttava viestintä

Vaativuus
Arvostelut
2200,00 
+ alv./VAT

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

 

On itsestään selvää, että onnistunut projekti edellyttää ammattitaitoista projektijohtamista. Suomesta on kuitenkin puuttui pitkään virallinen projektijohtamisen koulutus, vaikka kyseessä on täysin oma ammattinsa. Sovelto, Markkinointi-instituutti ja Projektiyhdistys ry ovat yhdessä suunnitelleet projektijohtajille räätälöidyn Johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET). Tutkinto pätevöittää projektijohtamisen tehtäviin. Koulutuksessa otetaan huomioon sekä projektihallinnan käytäntö että ihmisten johtaminen.

Seuraava alkamisajankohta: 31.1.2019

Ilmoittaudu viimeistään: 18.1.2019

Osallistumismaksu: 2220€ (Ammatillinen näyttötutkinto on arvonlisäveroton)

Kesto: 18kk

Sisältö

Ilmoittaudu tästä

 

Johtamisen erikoisammattitutkinto soveltuu

 • projektiliiketoiminnan johtajille ja projektitoimiston vetäjille
 • projektipäälliköille, joilla on vahvaa käytännön kokemusta johtamisesta
 • kehitys- ja projektijohtajille
 • hankejohtajille ja -päälliköille
 • esimiehille ja asiantuntijoille, jotka vetävät projekteja.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että osoitat osaamisesi käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Tavoitteet ja hyödyt

Tutkinnon tavoitteena on ammattitaidon kasvu. Tämä tapahtuu työssä oppimisen ja opinnoista saatujen tietojen yhdistämisellä. Koulutuspäiviin valmistaudutaan ennakkomateriaalin tai -tehtävien avulla. Varsinaiset koulutuspäivät ovat inspiroivia kohtaamisia, jossa pääpaino on yhdessä oppimisessa. Etäjaksoilla edistetään projektitöitä, jotka ovat omia työtehtäviä.

 • Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon sekä jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja korkeakouluihin.
 • Kehität omaa johtajuuttasi systemaattisesti ja kasvat varmaksi projektijohtajaksi.
 • Tunnistat omat roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi johtajana ja projektityössä.
 • Modernisoit oman organisaatiosi ja työyhteisösi projektijohtamista hyödyntämällä ketteriä projektihallinnan työkaluja.
 • Rakennat itsellesi yksilöllisen tutkinnon valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi.
 • Verkostoidut ja inspiroidut yhdessä oppimisesta muiden projektien parissa työskentelevien kanssa.
 • Saat henkilökohtaista ohjausta tutkinnon suorittamiseen ja opiskeluun Markkinointi-instituutin ohjaajalta.

Tutkinnon hyödyt yritykselle

Tutkinnon suorittaja kehittää työyhteisön käytäntöjä opintojensa aikana, sillä työssä oppiminen on iso osa näyttötutkintoa. Hän syventyy organisaation projektien johtamiseen ja johtamisen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti sekä tuo näkemystä, osaamista ja uusia, ketteriä työkaluja kehittää omaa vastuualuettaan.

Tutkinnon suorittamista ja opintojen sisältöä suunniteltaessa opiskelija voi ottaa huomioon myös työnantajan tavoitteet. Näin tutkintoa suorittava kasvaa paremmaksi myös juuri niissä asioissa, joita työnantajaorganisaatiossa tarvitaan.

Johtamisen erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus

Johtamisen erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintoon valmistava koulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.Lue lisää näyttötutkinnon suorittamisesta Markkinointi-instituutissa.

Suunnittelet Markkinointi-instituutin ohjaajan kanssa omaan tilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivan kokonaisuuden. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.

Tutkinnon osat ja valmistava koulutus laajimmillaan (7 + 2 koulutuspäivää) – tästä sinulle räätälöidään yksilöllinen opiskelusuunnitelma.

Koulutuksen tarkka sisältö.

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
2200,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.