Keskittymiskyvyn kehittäminen (SoveltoX)

Voiko keskittymiskykyä kehittää? Olisiko mahdollista löytää uudenlainen suhde mielen levottomaan vaelteluun? Olisiko mahdollista yhä useammin tuntea se levollisuus, joka on meissä jokaisessa syvällä olemuksessamme? Voisinko yhä useammin tuntea sen puolen itsestäni, joka ei ole koskaan levoton, ylikuormittunut tai poissa tolaltaan?

Keskittymiskyvyn kehittäminen -kokonaisuus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
19,00 
+ alv./VAT
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Vakaa keskittymiskyky on paitsi työssä onnistumisen myös hyvinvoinnin ja onnellisuuden näkökulmasta avainasemassa.

Tämän videosarjan edetessä tutustut mindfulness-harjoitteluun mindfulness-ohjaaja Antti-Juhani Wihurin johdolla. Tieteellisestikin tutkitulla tavalla mindfulness vahvistaa keskittymiskykyä ja levollisuutta ja auttaa sinua johtamaan omaa mieltäsi.

Kesto ja sisältö

Keskittymiskyvyn kehittäminen -kokonaisuus sisältää 10 videota. Videoiden yhteiskesto noin 50 min.

Keskittymiskyvyn kehittäminen

  • Mindfulness-ohjaaja Antti-Juhani Wihuri esittäytyy
  • Haastattelu – johdanto mindfulnessin maailmaan
  • Onko keskittymiskyky uhattuna?
  • Voiko keskittymiskykyä kehittää?
  • Mindfulness-harjoituksilla keskittymiskykyä
  • Mindfulness-harjoitus (n. 12 min)
  • Vapaamuotoisia harjoituksia työpäivään
  • Haastattelu – mindfulness organisaatioissa
  • Haastattelu – vinkkejä harjoitteluun
  • Aloita tästä oma harjoittelu

Toteutus

Keskittymiskyvyn kehittäminen -kokonaisuus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (vaatii rekisteröitymisen Sovelton edX-ympäristöön).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä Sovelton edX-ympäristöön.

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
19,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Maiju Tuomiranta

Maiju Tuomiranta

Maiju on tamperelainen diplomi-insinööri, jolle ohjelmistojen käytettävyys on sydäntä lähellä. Maijun tavoite on helpottaa suomalaisten työelämän arkea ja tehdä tietotyöstä joustavaa ja tuottavaa. Maijun ydinosaamisena on tietotyö ja Office-tuotteet ja pääasiallinen koulutuskanava Sovelton digioppimisympäristö, Sovelto Channel. Channelissa Maiju hoitaa oman sisällöntuotannon lisäksi myös muita palveluun liittyviä hallinnollisia ja koordinointitöitä. Lisäksi Maijulla on sormensa pelissä Sovelton muidenkin oppimisalustojen hallinnoinnissa ja kehittämisessä.

DI, AmO (digipedagogiikka), CompTIA CTT+ (virtual classroom), ITIL® Foundation 2011, Lean IT Foundation, Professional Diploma in Digital Marketing, Office 2007-2016 -versiot, Office 365

Tekemällä oppii