Leader Talk: Johtamisen digitalisaatio (Osa 1)

Tässä online-valmennuksessa pureudumme digitaalisen toimintaympäristön tuomiin johtamishaasteisiin, käytännön tekemisen näkökulmiin ja teknisiin yksityiskohtiin. Teknologia ja metodit meillä on olemassa, mutta nyt etsimme vastausta siihen, miten saamme ihmiset yhteisen agendan äärelle, tavoitelähtöisesti ja motivoituneina ratkomaan tehtäviä ja ongelmia uusin digitaalisin keinoin.

Vaativuus
Arvostelut
179,00 
+ alv./VAT

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Teknisten yhteistyöalustojen hyödyntäminen. Onko digiloikka ilmaa vain?

 

Covid-19 pandemian aikana lukuisat organisaatiot ovat kertoneet tehneensä hurjan digiloikan. Tästä signaalina on esimerkiksi sähköisten kokoustyökalujen räjähdysmäinen käytön kasvu. Onko digitalisaatio todella tehostanut toimintaamme, vai elämmekö pakkotilanteen johdosta illuusiossa siitä, että tuottavuus on noussut digitalisaation vuoksi. Ihmiset ovat kertoneet myös rajusta turhautumisesta etätyön haasteisiin ja tekniikan toimimattomuuteen. Eikö teknologia sittenkään auta meitä oikein? Eikö teknologia johda tilannetta itsestään ja saa muutoksia aikaan automaattisesti?

 

Tässä online-valmennuksessa pureudumme digitaalisen toimintaympäristön tuomiin johtamishaasteisiin, käytännön tekemisen näkökulmiin ja teknisiin yksityiskohtiin. Teknologia ja metodit meillä on olemassa, mutta nyt etsimme vastausta siihen, miten saamme ihmiset yhteisen agendan äärelle, tavoitelähtöisesti ja motivoituneina ratkomaan tehtäväviä ja ongelmia uusin digitaalisin keinoin. Keskiössä on myös yhteisen tilannekuvan rakentaminen, sekä tiedon jakaminen teknisten alustojen avulla tietoa tarvitseville. Pohdimme lisäksi livekohtaamisten siirtämistä digitaalisiin välineisiin ja uuden tieton luomista ilman fyysistä kohtaamista. Mitä edellytyksiä se vaatiikaan, että uudet ideat ja innovaatiot saadaan synnytettyä, koottua ja otettua käyttöön.

 

Tämän valmennuksen tuottavat kokeneet johtamisen kehittäjät:

 

Sami Jalonen (CEO, MLP)
sami.jalonen@mpl.fi
0400-605225

 

Pasi Lehtiniemi (Johtaja, SOVELTO)
pasi.lehtiniemi@sovelto.fi
050-5151773

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä.

Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Kouluttajasertifioinnit: The Ken Blanchard Companies: Self Leadership, The SLII Experience™, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service,  Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work f Leaders, The Five Behaviors™.