LEAN Management -tehokuuri

Haluatko haastaa perinteiset johtamisopit, resurssitehokkuuden mukanaan tuomat asiakashaasteet ja huonon palvelukokemuksen? LEAN on ratkaisu tehokkuusparadoksiin!
Vaativuus
Arvostelut
1400,00 

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Tämän valmennuksen aikana perehdyt LEAN-johtamisfilosofian ytimeen konkreettisten esimerkkien kautta. Valmennus sisältää esilukemiston ja yhden päivän mittaisen työpajan.

Workshop-päivänä valmennuksen osallistujat kokoontuvat yhteen käymään läpi LEAN-filosofiaa. Päivän aikana teoria pureskellaan läpi useasta liiketoiminnan näkövinkkelistä peilaten sitä omiin kokemuksiin. Saat erinomaisen tuntuman siitä, miten tehokkuutta ja laatua voidaan parantaa merkittävästi.

Paketti sopii kaikkien alojen johtajille ja päälliköille, joiden mielenkiinnon kohteena on asiakastyytyväisyyden tai laadun parantaminen, toiminnan kustannusten pienentäminen tai läpimenoaikojen lyhentäminen.

Lean pyrkii siihen, että oikea määrä oikeanlaatuisia oikeita asioita saadaan oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Samaan aikaan vähennetään kaikkea turhaa ja ollaan joustavia sekä avoimia muutoksille.

Arvoa tuottamattomiksi toiminnoiksi tai turhiksi asioiksi lasketaan muun muassa:

  • kuljetukset
  • varastot
  • liike
  • odotusaika
  • ylituotanto
  • yliprosessointi
  • viallinen tuote

Näiden ongelmien poistamiseen Lean-ajattelu tarjoaa useita työkaluja, kuten jatkuvaa kehittämistä, imuohjausta (Kanban) ja virhemahdollisuuksien prosessista eliminointia.

Esitiedot: Ennen workshop-päivää sinulle toimitetaan ”Tätä on LEAN” -kirja. Kirja on yksi tiiveimmistä, helppolukuisimmista ja hauskimmista kirjoista mitä aiheesta on kirjoitettu. Se auttaa ymmärtämään tämän tärkeän johtamisfilosofian ytimen. Ei siis ihme, että se on tällä hetkellä luetuin johtamisen teos Pohjoismaissa. Kirjan lukeminen ei siis ole pelkästään suositeltavaa, vaan välttämätöntä antoisan Workshop-päivän pohjaksi.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1400,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.