Linux/Unix perusteet

Linuxin perusteet vasta-alkajille! Itse kokeillen ja rauhalliseen tahtiin. Linux on vakiinnuttanut asemansa etenkin palvelinpuolella. Vaikka Linux onkin UNIXin klooni, ovat eri unix-tyyppiset käyttöjärjestelmät perustoiminnoiltaan hyvin samanlaisia.

Vaativuus
Arvostelut
1800,00 

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Paljon ohjattuja harjoituksia – ota Linux haltuun

Linux ja sen eri variantit ovat vakiinnuttaneet asemansa yhtenä vakavasti otettavana käyttöjärjestelmien vaihtoehtona. Vaikka variantteja on monia, on niiden kaikkien käyttö ja hallinta hyvin samankaltaista. Tällä kurssilla opit linux-käytön perusteet ja kurssin jälkeen pystyt suoriutumaan perustehtävistä erilaisten linuxien ja unixin parissa. Ohjattu opiskelu harjoituksineen antaa hyvät lähtökohdat myös omatoimiselle jatko-opiskelulle.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka tulevat käyttämään Linux tai Unix-pohjaista järjestelmää kuten Linux, HP-UX, IBM AIX, BSD tai Solaris ja haluavat saada perustiedot komentorivin tehokkaasta käytöstä sekä yleiskuvan Unixeista.

Linux/Unix-perusteet -kurssi keskittyy nimensä mukaisesti opettamaan kaikille UNIXeille ominaiset asiakokonaisuudet. Kurssin jälkeen oman tuotantokäytössä olevan UNIX-version jatko-opiskelulle on siten paremmat edellytykset. Kurssin jälkeen oppilas tuntee olonsa kotoisaksi erilaisissa Unix-ympäristöissä ja pystyy hoitamaan komentoriviltä kaikki tärkeimmät tehtävät.

 

Esitiedot: Ei esitietovaatimuksia

Materiaali: Kurssilla käytetään Sovelton suomenkielistä kurssimateriaalia ja harjoituksiin Linux-työasemia.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1800,00  + alv./VAT