Luetteloaineiston käsittely Excelillä

Luetteloaineistot järjestykseen! Jos tunnet käyttäväsi liikaa aikaa Excelin kanssa tuhraamiseen, voi olla tarpeen tulla tarkistamaan, onko toimintatavoissa jotain kehitettävää. Tämä koulutus on juuri sinulle.

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Luetteloaineiston käsittely Excelillä

Monipuoliset taulukot

Tämän puolen päivän koulutuksen jälkeen hallitset Excel-taulukoiden käsittelyn monipuolisesti ja osaat toteuttaa entistä toimivampia sekä luotettavampia taulukoita. Sen lisäksi, että saat kurssilta mainioita ideoita ja työskentelyä helpottavia vinkkejä, opit myös seuraavia aiheita:

1. Taulukko-toiminnon monet hyödyt
2. Välisummat ja yhteenvedot
3. Lajittelun erikoistoiminnot sekä monipuoliset suodatusmahdollisuudet

Koulutukseen osallistuvalla on hyvä olla jonkin verran Excelin käyttökokemusta.

Excel-kurssiemme palautteessa kiitellään koulutuksen hyödyllisyyttä ja käytännönläheisyyttä. Sen takaavat asiantuntevat kouluttajamme.

 

Koulutuksen aiheet:

  • Luettelon rakenteen tarkistaminen
  • Luettelon muuntaminen taulukoksi
  • Exceliin tuodun aineiston käsittely
  • Omat lajittelujärjestykset ja erikoissuodatus
  • Välisummat ja yhteenvedot

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Antti Kivivalli

Antti Kivivalli

Antti on kokenut kouluttaja Tampereelta, joka tekee myös paljon ohjelmistojen käyttötapojen ja koulutusten suunnittelua asiakkaan hyödyn varmistamiseksi. Viime vuosina Antti on kouluttanut paljon viestinnän ja sosiaalisen median välineitä ja toimintatapoja. Suuri osa työstä on hyvien toimintatapojen edistämistä Microsoftin tuotteiden – Excelin, PowerPointin ja Office365-palveluiden parissa. Yksi erityisosaamisalue on Microsoft Project -ohjelmisto ja tarvittaessa onnistuu vaikkapa IBM Lotus Notes.

MCT, MCP, MCTS Project.

Edelleenkin, me olemme ihmisiä ja nämä ovat tietokoneita.