MD-101T02 Managing Modern Desktops and Devices

Tällä kurssilla opit nykyaikaisen hallinnan ja co-managementin avainkomponenteista, miten Microsoft Intune voidaan käyttöönottaa  ja miten sillä hallitaan nykyaikaisia työpöytiä ja laitteita. Myös sovellusten ja selainpohjaisten sovellusten jakelu- ja hallintametodit käydään läpi.

Vaativuus
Arvostelut
1800,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

MD-101T02 Managing Modern Desktops and Devices

Tämän päivän organisaatioilla on yhä suuremmat tarpeet liikkuvuuden laajentamiselle, osin juuri BYOD-metodien yleistymisen ja yrityssovellusten käytettävyyden vaatimuksen laajentumisesta käyttäjien omille laitteille. Nyaikainen hallinta ottaa huomioon laitehallinnan vaatimukset omistajuudesta riippumatta.

Tällä kurssilla opit nykyaikaisen hallinnan ja co-managementin avainkomponenteista, miten Microsoft Intune voidaan käyttöönottaa  organisaatiossasi ja miten sillä hallitaan nykyaikaisia työpöytiä ja laitteita. Myös sovellusten ja selainpohjaisten sovellusten jakelu-ja hallintametodit käydään läpi.

Microsoftilla on kolmen kurssin kokonaisuus Modern Desktop:n osalta.

 • MD-101T01: Deploying the Modern Desktop
 • MD-101T02: Managing Modern Desktops and Devices
 • MD-101T03: Protecting Modern Desktops and Devices

Näiden kurssien kautta oppii mainitut aiheet pärjätäkseen paremmin töissään. Lisäksi nämä kurssit valmentavat testiin MD-101: Managing Modern Desktops, joka on toinen vaadittavista tenteistä halutessasi suorittaa sertifioinnin Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate.

Modern Desktop Administrator Associate

Esitiedot: Perustiedot Windows käyttöjärjestelmästä, tietoliikenneverkoista, pilvipalveluista, käyttöjärjestelmän asennuksesta imagen avulla, Group Policystä sekä mobiililaitteiden hallinnasta.

Materiaali: Kurssilla käytetään englanninkielistä Microsoftin virallista MOC-materiaalia MD-101T02 Managing Modern Desktops and Devices. Opetus on suomeksi.

Testi: Kurssi valmentaa osaltaan testiin MD-101: Managing Modern Desktops.

Koulutuksen tarkempi sisältö

At course completion

After completing this course, learners should be able to:

 • Understand the benefits and methods of co-management strategies.
 • Configuring Intune
 • Enroll devices in Intune and configure device policies
 • Manage user profiles and folder redirection
 • Plan a mobile application management strategy
 • Manage and deploy apps, including Office 365 ProPlus and Internet Explorer settings

Course Outline

Module 1: Device Enrollment

 • Device management options
 • Manage Intune device enrollment and inventory

 Module 2: Configuring Profiles

 • Configuring device profiles
 • Managing user profiles
 • Monitoring devices

Module 3: Application Management

 • Implement Mobile Application Management (MAM)
 • Deploying and updating applications
 • Administering applications

 

Avainsanat: , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1800,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“Tapsa Kankkonen oli erittäin miellyttävä ja asiantunteva kouluttaja. Hän myös esitti asian selkeästi ja keikille sopivassa tahdissa.” - Marjut Nerg

Tutustu myös

MD-101T03 Protecting Modern Desktops and Devices

Tällä kurssilla opit avainkonseptit tietoturvan osasta nykyaikaisessa hallinnassa (mm. todennus, identiteetti ja pääsynhallinta sekä niiden suojaaminen). Azure AD ja Microsoft Intunen käyttö laitteiden ja datan suojaamiseen sekä Azure Information Protection ja Windows Defender ATP ominaisuudet tulevat tutuksi.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
29.11. – 29.11.
Sijainnit
Online, Pasila
Koulutusmuoto
Online - Kurssilive, Intensive - Luokka
Hinta
900 €

MD-101T01 Deploying the Modern Desktop

Tällä kurssilla opit suunnittelemaan ja käyttöönottamaan käyttöjärjestelmän levitys strategian. Opit erilaisista jakeluvaihtoehdoista, niiden sopivuudesta kussakin skenaariossa sekä miten Windows käyttöönotetaan nykyaikaisin metodein.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka, Online - Kurssilive
Hinta
1800 €

Vastuuhenkilö


Tapsa Kankkonen

Tapsa Kankkonen

Tapsa Kankkonen on hankkinut osan alan kokemuksestaan (25+ vuotta) USA:ssa asuessaan vuosina 1989-99. Sieltä on peräisin mm. Bachelor of Science in Computer Science -yliopistotutkinto sekä useat valmistajien omat sertifikaatit. Tietoturvan tunnetuimman ja arvostetuimman sertifikaatin, CISSP:n Tapsa suoritti kesällä 2005, minkä lisäksi hänelle on kertynyt useita yksittäisiä tietoturvaan liittyviä valmistajakohtaisia testejä.

Tapsan työtehtäviin on kuulunut PC-tukea, tietoverkon ylläpitoa, suunnittelua ja asennusta, projektijohtamista, koulutusta ja konsultointia. Kahdenkymmenen kouluttajavuotensa aikana Tapsa on ehtinyt kartuttaa osaamistaan mm. Microsoftin palvelintuotteista, Tietoturvan suunnittelusta ja toteuttamisesta, Ciscon verkkoteknologioista ja TCP/IP-verkoista. Tapsa on osallistunut luennoijana lukuisiin kursseihin ja seminaareihin sekä kotimaassa että ulkomailla.

 

Asiantuntemus: BS in CS, MCT, MCITP:Enterprise Administrator, MCTS, MCSE, MCSA, CCNP, CCDP, CCNA, CCDA, CNE, CISSP. Osaamisalueina Windows-palvelin ja työasemakäyttöjärjestelmät, Active directory, Tietoturva (mm. PKI), Palomuurit, Reititys ja verkon vianselvitys, TCP/IP, IPv6.