Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) -valmennusohjelma

TEEMME SINUSTA DYNAMICS 365 -KONSULTIN 9:SSÄ VIIKOSSA!

Koulutusohjelman päättyessä olet valmis työskentelemään konsulttina Dynamics-projekteissa. Varmistamme, että opit kaikki hyvän Dynamics-konsultin tarvitsemat taidot mukaan lukien konsulttiosaamisen, jota tulet työssäsi tarvitsemaan. Tekninen osaamisesi kasvaa merkittävästi ja onnistut sekä asiakaskeskusteluissa että käyttöönottoprojekteissa.

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) -valmennusohjelma

Dynamics 365 CE -valmennusohjelma

 

Minkälaisia Microsoft-kumppaniyrityksiä haemme tähän Dynamics 365 Customer Engagement -ohjelmaamme?

Ohjelmallamme kasvatamme konsultteja, jotka pääsevät tuottavaan asiakastyöhön suoraan koulutuksen jälkeen. Kokemuksemme mukaan unelmakumppani on yritys, joka jo tekee Dynamics-bisnestä, mutta jossa asiantuntemus sekä teknisten että siirrettävien taitojen kautta konsulttiosaamisen osalta halutaan uudelle tasolle.

Erityisesti Microsoftin Office 365 -kumppanit, jotka ovat valmiita investoimaan ohjelmaamme, saavat suoraan uuden tuoteperheen tarjoamaansa. Nyt on mainio aika harkita myös uusia rekrytointeja! Edellisten valmennusohjelmien aikana, mukana on ollut myös suuri joukko ammattilaisia, joita ovat aiemmin työllistäneet muut Microsoft -teknologiat. Näitä ammattilaisia on yhdistänyt tarve ottaa haltuun uusi tuote.

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yritysratkaisuista, asiakkaidensa menestyksestä ja erityisesti henkilöille, jotka kykenevät lyhyessä ajassa sisäistämään suuren määrän uutta tietoa. Sitoutuminen, itsensä johtaminen ja ajankäytön optimoiminen ovat keskeisiä ominaisuuksia parhaan mahdollisen lopputuleman kannalta.

Vaikuttavimman hyödyn saavat ne Microsoft-kumppanit, jotka ovat valmiita investoimaan useamman henkilön kouluttamiseen. Konsulttien välinen sparrailu ja oppien vieminen oman yrityksen prosesseihin ja projekteihin auttavat opiskelijoita onnistumaan. Kielitaitoja tarvitaan suomen ja englannin verran. Motivaatio ja halu oppia ovat keskiössä.

Tarjoamme valmennusohjelmaa kahdella eri hinnoittelumallillla:

  • 4900 €/opiskelija
  • 12 Sovelto Access -krediittiä/opiskelija

Soveltolla painotamme monimuotoista opiskelua. Dynamics 365 -koulutusohjelmamme on yhdistelmä itseopiskelua ja luokkamuotoista koulutusta. Puhumme hybridiopiskelusta ja tämä ohjelma on malliesimerkki yhdistelmästä, jonka avulla opiskelija pystyy lyhyessä ajassa omaksumaan suuren määrän uutta tietoa. Luokkaopiskelu tapahtuu Sovelton uusissa koulutustiloissa Helsingin Pasilassa. Verkko-oppimisympäristönä käytämme Microsoftin DLP (Dynamics Learning Portal) –palvelua ja osallistujayrityksiltä edellytämme, että DLP/Partner Learning on käytössä.

 

 

Tarjoamme tähän Dynamics 365 -valmennusohjelmaan vahvimman osaamisjoukkueemme, jolla teemme konsulteistanne huippuja!

Osaamisen osoittaminen Microsoftin Dynamics 365:n sertifioinneilla on konsulttityössä toimiville ehdottoman tärkeää ja tähtäämme siihen, että osallistujat läpäisevät testit kunnialla. Ohjelman hintaan kuuluu yksi toiminnallinen sertifiointitesti. Muista sertifiointitesteistä veloitamme erikseen.

Esitiedot: Koulutusohjelmassa pärjää monenlaisilla erilaisilla taustoilla, mutta jos koemme, että hakija hyötyisi paremmin toisenlaisesta koulutuspolusta, järjestämme asian yhdessä hakijan ja hänen edustamansa yrityksen kanssa.

Tee sijoitus, jonka takaisinmaksu on miltei välitön!

Käy tutustumassa ensimmäisestä toteutuksesta valmistuneen opiskelijan ajatuksiin ja kommentteihin

 

 

Tunnelmia ensimmäisestä valmennusohjelmasta

 

 

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Kokemuksia

“Lämmin kiitos Catarinalle. CRM asioita oli jälleen hyvä kerrata ja täydentää.” - Jasmin Kettunen, Punainen Risti Veripalvelu

Vastuuhenkilö


Catarina Linderborg

Catarina Linderborg

  • catarina.linderborg@sovelto.fi
  • LinkedIn

Catarina Linderborg omaa pitkän taustan yritysmailmasta ja erityisesti IT-organisaatioista. Kokemusta löytyy CRM-järjestelmistä jo yli viidentoista vuoden ajalta. Catarinalta löytyy osaamista sekä loppukäyttäjien että käyttöönottoprojektien parissa työskentelevien henkilöiden ohjeistamisessa. Sekä myynnin että markkinoinnin prosessit ja CRM-järjestelmien erilaiset käyttöskenaariot ovat varsin tuttuja. Lähtökohtana on aina löytää järjestelmästä ne toiminnallisuudet, jotka parhaiten tukevat sen käyttäjiä ja tekevät työstä mahdollisimman tuottoisaa. Koulutuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.

Myös modernit työtavat ja Office 365 kuuluu Catarinan koulutussortimenttiin. Office 365:n lisäksi löytyy osaamista myös koulujen käyttämistä Edu -ympäristöistä.
Koulutuksessa pyritään löytämään kulloisellekin asiakkaalle paras mahdollinen työkalupakki, jolla organisaatiossa voidaan tehostaa ja helpottaa työkäytäntöjä. Moderni työ ja siihen liittyvät järjestelmät ovat huippujuttu! Myös Office 365-koulutukset tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.