Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) -valmennusohjelma

TEEMME SINUSTA DYNAMICS 365 -KONSULTIN 9:SSÄ VIIKOSSA! – VALMENNUSOHJELMAN UUSINTA

Koulutusohjelman päättyessä olet valmis työskentelemään konsulttina Dynamics-projekteissa. Varmistamme, että opit kaikki hyvän Dynamics-konsultin tarvitsemat taidot mukaan lukien konsulttiosaamisen, jota tulet työssäsi tarvitsemaan. Tekninen osaamisesi kasvaa merkittävästi ja onnistut sekä asiakaskeskusteluissa että käyttöönottoprojekteissa. Kerro mielenkiinnostasi valmennushjelmaa kohtaan soittamalla myyntitiimillemme p. 042 42 2121 tai kouluttajalle, Catarina Linderborgille p. 040-167 6082  tai catarina.linderborg@sovelto.fi

Vaativuus
Arvostelut
0pvä
Kesto
4900,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Valitsemasi koulutus sisältää seuraavat päivät:
Ilmoittaudu viimeistään 22.08.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Dynamics 365 CE valmennusohjelman uusintatoteutus syksyllä 2019

Ohjelma starttaa 5.9. ja päätöspäivä on 30.10.2019

Ilmoittatuminen on avattu!

 

Minkälaisia Microsoft-kumppaniyrityksiä haemme tähän Dynamics 365 Customer Engagement -ohjelmaamme?

Ohjelmallamme kasvatamme konsultteja, jotka pääsevät tuottavaan asiakastyöhön suoraan koulutuksen jälkeen. Kokemuksemme mukaan unelmakumppani on yritys, joka jo tekee Dynamics-bisnestä, mutta jossa asiantuntemus sekä teknisten että siirrettävien taitojen kautta konsulttiosaamisen osalta halutaan uudelle tasolle.

Erityisesti Microsoftin Office 365 -kumppanit, jotka ovat valmiita investoimaan ohjelmaamme, saavat suoraan uuden tuoteperheen tarjoamaansa. Nyt on mainio aika harkita myös uusia rekrytointeja! Edellisten valmennusohjelmien aikana, mukana on ollut myös suuri joukko ammattilaisia, joita ovat aiemmin työllistäneet muut Microsoft -teknologiat. Näitä ammattilaisia on yhdistänyt tarve ottaa haltuun uusi tuote.

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yritysratkaisuista, asiakkaidensa menestyksestä ja erityisesti henkilöille, jotka kykenevät lyhyessä ajassa sisäistämään suuren määrän uutta tietoa. Sitoutuminen, itsensä johtaminen ja ajankäytön optimoiminen ovat keskeisiä ominaisuuksia parhaan mahdollisen lopputuleman kannalta.

Vaikuttavimman hyödyn saavat ne Microsoft-kumppanit, jotka ovat valmiita investoimaan useamman henkilön kouluttamiseen. Konsulttien välinen sparrailu ja oppien vieminen oman yrityksen prosesseihin ja projekteihin auttavat opiskelijoita onnistumaan. Kielitaitoja tarvitaan suomen ja englannin verran. Motivaatio ja halu oppia ovat keskiössä.

Tarjoamme valmennusohjelmaa kahdella eri hinnoittelumallillla:

  • 4900 €/opiskelija
  • 12 Sovelto Access -krediittiä/opiskelija

Soveltolla painotamme monimuotoista opiskelua. Dynamics 365 -koulutusohjelmamme on yhdistelmä itseopiskelua ja luokkamuotoista koulutusta. Puhumme hybridiopiskelusta ja tämä ohjelma on malliesimerkki yhdistelmästä, jonka avulla opiskelija pystyy lyhyessä ajassa omaksumaan suuren määrän uutta tietoa. Luokkaopiskelu tapahtuu Sovelton uusissa koulutustiloissa Helsingin Pasilassa. Verkko-oppimisympäristönä käytämme Microsoftin DLP (Dynamics Learning Portal) –pavelua ja osallistujayrityksiltä edellytämme, että DLP/Partner Learning on käytössä.

 

 

Tarjoamme tähän Dynamics 365 -valmennusohjelmaan vahvimman osaamisjoukkueemme, jolla teemme konsulteistanne huippuja!

Osaamisen osoittaminen Microsoftin Dynamics 365:n sertifioinneilla on konsulttityössä toimiville ehdottoman tärkeää ja tähtäämme siihen, että osallistujat läpäisevät testit kunnialla. Ohjelman hintaan kuuluu yksi toiminnallinen sertifiointitesti. Muista sertifiointitesteistä veloitamme erikseen.

Esitiedot: Koulutusohjelmassa pärjää monenlaisilla erilaisilla taustoilla, mutta jos koemme, että hakija hyötyisi paremmin toisenlaisesta koulutuspolusta, järjestämme asian yhdessä hakijan ja hänen edustamansa yrityksen kanssa.

Tee sijoitus, jonka takaisinmaksu on miltei välitön!

Käy tutustumassa ensimmäisestä toteutuksesta valmistuneen opiskelijan ajatuksiin ja kommentteihin

 

 

Tunnelmia ensimmäisestä valmennusohjelmasta

Lisätietoja:
Catarina Linderborg
p. 040-1676082

email: catarina.linderborg@sovelto.fi

Sovelton Myyntipalvelu
p. 020-777 6670

 

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
4900,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Catarina Linderborg

  • catarina.linderborg@sovelto.fi

Kouluttaja


Catarina Linderborg

  • catarina.linderborg@sovelto.fi