Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) -valmennusohjelma

TEEMME SINUSTA DYNAMICS 365 -KONSULTIN 9:SSÄ VIIKOSSA! – VALMENNUSOHJELMAN UUSINTA

Koulutusohjelman päättyessä olet valmis työskentelemään konsulttina Dynamics-projekteissa. Varmistamme, että opit kaikki hyvän Dynamics-konsultin tarvitsemat taidot mukaan lukien konsulttiosaamisen, jota tulet työssäsi tarvitsemaan. Tekninen osaamisesi kasvaa merkittävästi ja onnistut sekä asiakaskeskusteluissa että käyttöönottoprojekteissa. Kerro mielenkiinnostasi valmennushjelmaa kohtaan soittamalla myyntitiimillemme p. 042 42 2121 tai kouluttajalle, Catarina Linderborgille p. 040-167 6082  tai catarina.linderborg@sovelto.fi

Vaativuus
Arvostelut
4900,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Valmennusuusinta!

Uusimme syksyllä startanneen Dynamics 365 -valmennusohjelmamme ja aloitamme uuden valmennuksen, uusien oppijoiden kanssa. Ensimmäinen valmennusohjelma on saatu onnistuneesti maaliin ja niillä opeilla, jotka saimme ensimmäisestä toteutuksesta, pystymme tarjoamaan vieläkin hiotumman kokonaisuuden.

Minkälaisia Microsoft-kumppaniyrityksiä haemme tähän Dynamics 365 Customer Engagement -ohjelmaamme?

Ohjelmallamme kasvatamme konsultteja, jotka pääsevät tuottavaan asiakastyöhön suoraan koulutuksen jälkeen. Kokemuksemme mukaan unelmakumppani on yritys, joka jo tekee Dynamics-bisnestä, mutta jossa asiantuntemus sekä teknisten että siirrettävien taitojen kautta konsulttiosaamisen osalta halutaan uudelle tasolle.

Erityisesti Microsoftin Office 365 -kumppanit, jotka ovat valmiita investoimaan ohjelmaamme, saavat suoraan uuden tuoteperheen tarjoamaansa. Nyt on mainio aika harkita myös uusia rekrytointeja!

Tämä ohjelma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yritysratkaisuista, asiakkaidensa menestyksestä ja erityisesti henkilöille, jotka kykenevät lyhyessä ajassa sisäistämään suuren määrän uutta tietoa. Sitoutuminen, itsensä johtaminen ja ajankäytön optimoiminen ovat keskeisiä ominaisuuksia parhaan mahdollisen lopputuleman kannalta.

Vaikuttavimman hyödyn saavat ne Microsoft-kumppanit, jotka ovat valmiita investoimaan useamman henkilön kouluttamiseen. Konsulttien välinen sparrailu ja oppien vieminen oman yrityksen prosesseihin ja projekteihin auttavat opiskelijoita onnistumaan. Kielitaitoja tarvitaan suomen ja englannin verran. Motivaatio ja halu oppia ovat keskiössä.

Tarjoamme valmennusohjelmaa kolmella eri hinnoittelumallillla:

  • 4900 €/opiskelija
  • 12 Sovelto Access -krediittiä/opiskelija
  • 3 opiskelijaa kahden opiskelijan hinnalla. Tätä tarjousta ei voi yhdistää Sovelto Access -hinnotteluun.

 

Soveltolla painotamme monimuotoista opiskelua ja Dynamics 365 -koulutusohjelmamme onkin yhdistelmä itseopiskelua ja luokkamuotoista koulutusta. Puhumme hybridiopiskelusta ja tämä ohjelma on malliesimerkki yhdistelmästä, jonka avulla opiskelija pystyy lyhyessä ajassa omaksumaan suuren määrän uutta tietoa. Luokkaopiskelu tapahtuu Sovelton uusissa koulutustiloissa Helsingin Pasilassa. Verkko-oppimisympäristönä käytämme Microsoftin DLP (Dynamics Learning Portal) –pavelua ja osallistujayrityksiltä edellytämme, että DLP on käytössä.

Microsoft dynamics 365

Tarjoamme tähän Dynamics 365 -valmennusohjelmaan nyt vahvimman osaamisjoukkueemme, jolla teemme konsulteistanne aidosti huippuja!

Osaamisen osoittaminen Microsoftin Dynamics 365:n sertifioinneilla on konsulttityössä toimiville ehdottoman tärkeää ja tähtäämme siihen, että osallistujat läpäisevät testit kunnialla. Ohjelman hintaan kuuluu yksi toiminnallinen sertifiointitesti. Muista sertifiointitesteistä veloitamme erikseen.

Esitiedot: Koulutusohjelmassa pärjää monenlaisilla eri taustoilla, mutta jos koemme, että hakija hyötyisi paremmin toisenlaisesta koulutuspolusta, järjestämme asian yhdessä hakijan ja hänen edustamansa yrityksen kanssa.

Tee sijoitus, jonka takaisinmaksu on miltei välitön!

Käy tutustumassa ensimmäisestä toteutuksesta valmistuneen opiskelijan ajatuksiin ja kommentteihin

Tunnelmia valmennusputki vol. ykkösestä.

Lisätietoja:
Catarina Linderborg
p. 040-1676082

email: catarina.linderborg@sovelto.fi

Sovelton Myyntipalvelu
p. 020-777 6670

 

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
4900,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Catarina  Linderborg

Catarina Linderborg

  • catarina.linderborg@sovelto.fi
  • LinkedIn

Catarina Linderborg omaa pitkän taustan yritysmailmasta ja erityisesti IT-organisaatioista. Kokemusta löytyy CRM-järjestelmistä jo yli viidentoista vuoden ajalta. Catarinalta löytyy osaamista sekä loppukäyttäjien että käyttöönottoprojektien parissa työskentelevien henkilöiden ohjeistamisessa. Sekä myynnin että markkinoinnin prosessit ja CRM-järjestelmien erilaiset käyttöskenaariot ovat varsin tuttuja. Lähtökohtana on aina löytää järjestelmästä ne toiminnallisuudet, jotka parhaiten tukevat sen käyttäjiä ja tekevät työstä mahdollisimman tuottoisaa. Koulutuskielinä suomi, ruotsi ja englanti.