Näyttävä visualisointi Excelillä

Excel tarjoaa tehokkaita tapoja numeerisen tiedon visualisointiin. Kaavioiden käsittelyn lisäksi koulutuksessa luodaan katsaus Sparkline-kaavioihin ja ehdollisiin muotoiluihin. Tämän kolmen tunnin täsmäkoulutuksen jälkeen lukusi puhuttelevat ihan uudella tavalla!

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Näyttävä visualisointi Excelillä

Väriä elämään!

Ovatko luvut taulukossa merkityksettömiä mustia merkkejä valkoisella pohjalla? Etkö saa asiaasi esitettyä halulamallasi tavalla? Excelin tarjoamien visuaalisten havainnollistamiskeinojen ja kaavioiden avulla voit:
1. tehdä luvuista mielenkiintoisempia
2. värittää tylsistä taulukoista kuvaavampia
3. loistaa palavereissa näyttävillä esityksilläsi

 

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka esittävät numeerista tietoa raporteissa, palavereissa jne, ja kaipaavat lukujen esittämiseen visuaalisempaa ilmettä.

Esitiedot: Excelin perusteiden hallinta on edellytys kurssille osallistumiselle

Koulutuksen aiheet:

  • Kaavioiden luonti ja muokkaus
  • Teeman vaikutus muotoiluihin
  • Yhdistelmäkaaviot
  • Oman kaaviomallin tallentaminen
  • Katsaus ehdollisen mutoiluun
  • Katsaus Sparkline-kaavioihin

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Antti Kivivalli

Antti Kivivalli

Antti on kokenut kouluttaja Tampereelta, joka tekee myös paljon ohjelmistojen käyttötapojen ja koulutusten suunnittelua asiakkaan hyödyn varmistamiseksi. Viime vuosina Antti on kouluttanut paljon viestinnän ja sosiaalisen median välineitä ja toimintatapoja. Suuri osa työstä on hyvien toimintatapojen edistämistä Microsoftin tuotteiden – Excelin, PowerPointin ja Office365-palveluiden parissa. Yksi erityisosaamisalue on Microsoft Project -ohjelmisto ja tarvittaessa onnistuu vaikkapa IBM Lotus Notes.

MCT, MCP, MCTS Project.

Edelleenkin, me olemme ihmisiä ja nämä ovat tietokoneita.