Näyttävä visualisointi Excelillä

Excel tarjoaa tehokkaita tapoja numeerisen tiedon visualisointiin. Kaavioiden käsittelyn lisäksi koulutuksessa luodaan katsaus Sparkline-kaavioihin ja ehdollisiin muotoiluihin. Tämän kolmen tunnin täsmäkoulutuksen jälkeen lukusi puhuttelevat ihan uudella tavalla!

Vaativuus
Arvostelut
0.5pvä
Kesto
675,00 
Ajankohta:
Sijainti:
Ilmoittaudu viimeistään 22.02.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Väriä elämään!

Ovatko luvut taulukossa merkityksettömiä mustia merkkejä valkoisella pohjalla? Etkö saa asiaasi esitettyä halulamallasi tavalla? Excelin tarjoamien visuaalisten havainnollistamiskeinojen ja kaavioiden avulla voit:
1. tehdä luvuista mielenkiintoisempia
2. värittää tylsistä taulukoista kuvaavampia
3. loistaa palavereissa näyttävillä esityksilläsi

 

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka esittävät numeerista tietoa raporteissa, palavereissa jne, ja kaipaavat lukujen esittämiseen visuaalisempaa ilmettä.

Esitiedot: Excelin perusteiden hallinta on edellytys kurssille osallistumiselle

Koulutuksen aiheet:

  • Kaavioiden luonti ja muokkaus
  • Teeman vaikutus muotoiluihin
  • Yhdistelmäkaaviot
  • Oman kaaviomallin tallentaminen
  • Katsaus ehdollisen mutoiluun
  • Katsaus Sparkline-kaavioihin

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
675,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Antti Kivivalli

Antti Kivivalli

Antti on kokenut kouluttaja Tampereelta, joka tekee myös paljon ohjelmistojen käyttötapojen ja koulutusten suunnittelua asiakkaan hyödyn varmistamiseksi. Viime vuosina Antti on kouluttanut paljon viestinnän ja sosiaalisen median välineitä ja toimintatapoja. Suuri osa työstä on hyvien toimintatapojen edistämistä Microsoftin tuotteiden – Excelin, PowerPointin ja Office365-palveluiden parissa. Yksi erityisosaamisalue on Microsoft Project -ohjelmisto ja tarvittaessa onnistuu vaikkapa IBM Lotus Notes.

MCT, MCP, MCTS Project.

Edelleenkin, me olemme ihmisiä ja nämä ovat tietokoneita.

Kouluttaja


Eine Lahtisalo

Eine Lahtisalo

Eine on Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija joka on toiminut päätoimisena kouluttajana yli 15 vuotta.  Hän on ollut mukana suunnittelemassa lukuisia asiakaskohtaisia koulutusprojekteja sekä toiminut monissa Office-siirtymäprojekteissa vastuukouluttajana. Itsekin innokkaana oppijana hän on työnsä ohella opiskellut HR-johtamista,liiketaloutta sekä projektinhallintaa.

Microsoft Certified Trainer (MCT), MOS Master-taso, MCAS for Excel, Outlook, PowerPoint and Word, IPMA Level D – Certified Project Management Associate, ITIL Foundation 2011 Edition, Microsoft Office-tuotteiden asiantuntija.

Opettajat avaavat oven, mutta sisään on mentävä itse.