Digilähettiläiden valmennusohjelma: Office 365 ja toimintakulttuurin muutos

Oletko sinä se, joka latua luoden, tulta kantaen, on mukana viemässä organisaatiotasi uuteen toimintakulttuuriin? Office 365 ja toimintakulttuurin muutos on 6 viikon monimuotovalmennus, jonka aikana valmennamme osallistujat käyttämään sujuvasti Office 365:sta sekä auttamaan muita omaksumaan uudet taidot.

Yksityiskurssin tiedustelu

 • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Digilähettiläiden valmennusohjelma: Office 365 ja toimintakulttuurin muutos

Muuta yrityksesi työkulttuuri

Office 365 voidaan nähdä business-järjestelmänä. Ja sitä se toki onkin. Ja se on myös alusta, joka muuttaa koko firman työkulttuurin.

Office 365 kasvaa ja muuttuu koko ajan paremmaksi käyttää ja paremmin tietotyöläiset arkea tukevaksi. Keskeisinä asioina on ajan, paikan ja päätelaitteiden riippumattomuus, tiedon jakaminen, ihmisten osallistaminen  ja ihmisten parempi hallinta omaan työhön.

Toimintakulttuurin muutos on valtava potentiaali yritykselle. Valmentamalla ihmiset tukemaan muutosta, varmistat että organisaatio suhtautuu myönteisesti muutokseen ja saatte maksimaalisen hyödyn.

Esitiedot: Jokaisella osallistujalla täytyy olla oma Windows läppäri ja omassa organisaatiossa Office 365 käytössä. Osallistujille lähtee ennakkoon tarkistuslista, mistä voi käydä läpi valmennuksessa käytettävät komponentit.

Kuuden viikon aikana tapaamme:

3 kertaa päivän läsnätyöpajassa
2 kertaa puolen päivän virtuaalityöpajassa

Tämän lisäksi osallistujat saavat itseopiskeluviikoille tehtäviä tehtäväksi. Koko valmennuksen ajan osallistujilla on käytössä videokirjasto sekä ryhmän ja valmentajan tuki.

Kurssi on ollut suosittu asiakastoteutuksena. Ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi ja tilaa valmennus työpaikallesi.

Koulutuksen kulku – digilähettiläät:

Vko 0: Orientaatio
Vko 1: Läsnäpäivä 1 ja kickoff
Vko 1: Itseopiskelu
Vko 2: Onlinepäivä
Vko 3: Läsnäpäivä 2
Vko 3: Itseopiskelu
Vko 4: Onlinepäivä
Vko 5: Läsnäpäivä 3 ja päätös

Käsiteltävät moduulit:

 • OneDrive for Business – Moderni tiedonhallinta
 • OneNote / Outlook – Oman työn parempi johtaminen
 • Forms – Kyselyitä ja Tietovisoja
 • Flow – Automaattisia työnkulkuja

 

 • Teams – Tehokkaiden tiimien työkalupakki
 • Planner – Tehtävienhallintaa
 • Stream – Organisaation oma YouTube

 

 • Paremmat palaverikäytännöt
 • Delve – Henkilökohtainen Intranet
 • Työpaja: Parhaat käytännöt
 • Luento: Kuka pitää huolen, että sinä olet tikissä myös huomenna?

 

Kokemuksia valmennuksesta

Digilähettiläs, tulenkantaja tai tähtipelaaja – eri organisaatioiden rakkaalla toimintakulttuurin muutoksen sanansaattajalla on monta nimeä. Oletko sinä se, joka latua luoden, tulta kantaen, on mukana viemässä organisaatiotasi uuteen toimintakulttuuriin? Katso alta video Otavan Tähtipelaajat -ohjelmasta.

Otavan kokemuksia Office 365 ja toimintakulttuurin muutos -valmennuksesta »

 

Avainsanat: , , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Kokemuksia

“- Hyvä koulutus
- Hyviä työkaluja
- Loistava kouluttaja”
- Markku Janhonen, LPOnet

Vastuuhenkilö


Teemu Ahlström

Teemu on tietotyön valmentaja, jolla on vuosikymmenen kokemus ihmisten innostamisesta parempien työtapojen pariin. Viimeiset kolme vuotta hän on valmentanut Office 365:n käyttöä eri kokoisille suomalaisille organisaatioille. Teemu on koko valmentajauransa saanut positiivista palautetta ihmisläheisestä tyylistään ja persoonallisesta tavasta luoda hyvä tunnelma valmennuksiin erilaisten tarinoiden kautta. Teemu yhdistää valmennuksissaan insinööriasiantuntemuksen ja positiivisen psykologian tavalla, mikä on IT-piireissä harvinaista.

Omin sanoin, hänen missio työelämässä on: “Vapauttaa ihmisten luovuus ja energia merkitykselliseen työhön.”