Office 365 ja toimintakulttuurin muutos

Oletko sinä se, joka latua luoden, tulta kantaen, on mukana viemässä organisaatiotasi uuteen toimintakulttuuriin? Office 365 ja toimintakulttuurin muutos on 6 viikon monimuotovalmennus, jonka aikana valmennamme osallistujat käyttämään sujuvasti Office 365:sta sekä auttamaan muita omaksumaan uudet taidot.

Vaativuus
Arvostelut
1900,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Muuta yrityksesi työkulttuuri

Office 365 voidaan nähdä business-järjestelmänä. Ja sitä se toki onkin. Ja se on myös alusta, joka muuttaa koko firman työkulttuurin.

Office 365 kasvaa ja muuttuu koko ajan paremmaksi käyttää ja paremmin tietotyöläiset arkea tukevaksi. Keskeisinä asioina on ajan, paikan ja päätelaitteiden riippumattomuus, tiedon jakaminen, ihmisten osallistaminen  ja ihmisten parempi hallinta omaan työhön.

Toimintakulttuurin muutos on valtava potentiaali yritykselle. Valmentamalla ihmiset tukemaan muutosta, varmistat että organisaatio suhtautuu myönteisesti muutokseen ja saatte maksimaalisen hyödyn.

Esitiedot: Jokaisella osallistujalla täytyy olla oma Windows läppäri ja omassa organisaatiossa Office 365 käytössä. Osallistujille lähtee ennakkoon tarkistuslista, mistä voi käydä läpi valmennuksessa käytettävät komponentit.

Kuuden viikon aikana tapaamme:

3 kertaa päivän läsnätyöpajassa
2 kertaa puolen päivän virtuaalityöpajassa

Tämän lisäksi osallistujat saavat itseopiskeluviikoille tehtäviä tehtäväksi. Koko valmennuksen ajan osallistujilla on käytössä videokirjasto sekä ryhmän ja valmentajan tuki.

Koulutuksen kulku:

Vko 0: Orientaatio
Vko 1: Läsnäpäivä 1 ja kickoff
Vko 2: Itseopiskelu
Vko 3: Onlinepäivä
Vko 4: Läsnäpäivä 2
Vko 5: Itseopisklu
Vko 5: Onlinepäivä
Vko 5: Reflektioviikko
Vko 6: Läsnäpäivä 3 ja päätös
 

Käsiteltävät moduulit:

OneNote
OneDrive For Business
Outlook
(Skype For Business / Teams)
Forms
Planner
Flow
Groups
Teams
Paremmat palaverikäytännöt
Stream
Reflektiotehtävä
Luento: Kuka pitää huolen, että sinä olet tikissä myös huomenna?
Yammer

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
1900,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Teemu Ahlström

Teemu Ahlström

Teemu on tietotyön valmentaja, jolla on vuosikymmenen kokemus ihmisten innostamisesta parempien työtapojen pariin. Viimeiset kolme vuotta hän on valmentanut Office 365:n käyttöä eri kokoisille suomalaisille organisaatioille. Teemu on koko valmentajauransa saanut positiivista palautetta ihmisläheisestä tyylistään ja persoonallisesta tavasta luoda hyvä tunnelma valmennuksiin erilaisten tarinoiden kautta. Teemu yhdistää valmennuksissaan insinööriasiantuntemuksen ja positiivisen psykologian tavalla, mikä on IT-piireissä harvinaista.

Omin sanoin, hänen missio työelämässä on: ”Vapauttaa ihmisten luovuus ja energia merkitykselliseen työhön.”