Office 365 Teams tunnissa

Teams tunnissa on virtuaalikurssi, jolla sinä voit itsenäisesti opetella Office 365 Teamsin käytön.

Teams tunnissa -kokonaisuus on saatavilla Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina!

Vaativuus
Arvostelut
49,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Teams on Microsoft Office 365 -alustan työkalu, joka kasaa kaikki modernin tietotyön komponentit yhteen. Ei enää irrallisia palavereita tai sähköpostin liitteitä. Keskustelut, palaverit, puhelut, videoyhteydet, tiedostot, muistikirjat ja paljon muuta. Kaikki samassa paikassa jokaisen tiimiläisen käytössä. Ota Teams käyttöön ja hyppää tiimityön tulevaisuuteen. 

Teams tunnissa on virtuaalikurssi, jolla sinä voit itsenäisesti opetella Office 365 Teamsin käytön. Kurssi on jaettu yhdeksään osaan. Jokaisessa osassa on video ja harjoitustehtävä. Kurssin lopussa on testi, jossa voit varmistaa osaamisesi.

Kesto

Teams tunnissa -kokonaisuus sisältää 9 videota, joiden yhteiskesto on 24 minuuttia. Lisäksi kokonaisuus sisältää harjoitustehtäviä ja testin. Kaikkiaan kokonaisuuden suorittamiseen kuluu aikaa noin tunti.

Toteutus

Teams tunnissa -kokonaisuus on saatavissa Sovelto Virtual -itseopiskelupakettina. Voit tutustua Sovelton itseopiskelumateriaaleihin kokeilemalla ilmaista Sovelto Virtual -koulutustamme Ensiapu (toimii selaimellasi ja vaatii vain rekisteröitymisen järjestelmään).

Näin saat materiaalit käyttöösi

Ostettuasi Sovelto Virtual -itseopiskelupaketin, saat kirjautumislinkin sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Materiaalin käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä SoveltonX-virtuaalioppimisympäristöön.

Kurssin käyttöoikeus on 12kk.

Katso esittelyvideo

 

 

Avainsanat: , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
49,00  + alv./VAT