Optimaalinen Motivaatio – Optimal Motivation®

Jokainen voi motivoida vain itseään. Siksi esimies ei voi motivoida työntekijäänsä, mutta hän voi auttaa työntekijäänsä kokemaan optimaalisen motivaatiotilan. Motivaatio on taito. Siksi sitä voi harjoitella ja kehittää.

Vaativuus
Arvostelut
1pvä
Kesto
1700,00 
+ alv./VAT
Ajankohta:
Sijainti:
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Ilmoittaudu viimeistään 09.05.2019
Puhuttu kieli: Suomi

Valitettavasti kyseinen kurssi on jo täynnä, kokeilethan toisella ajankohdalla tai sijainnilla.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Blanchard partner network

Miten saat työntekijäsi innostumaan kymmenkertaisesti? Tuottamaan kolmanneksen enemmän? Kolminkertaistamaan luovuutensa ja työtyytyväisyytensä? -Aktivoimalla heidän optimaalisen motivaationsa. Kyllä, motivaatio on taito. Siksi sitä voi harjoitella ja kehittää.

Edistä työn imua ja intohimoa

Työntekijä innostuu ja sitoutuu, kun hänen motivaationsa on optimaalista. Joka ikinen päivä.

Jos taas työntekijäsi eivät innostu työstään eivätkä sitoudu siihen, organisaatiollesi aiheutuu valtavia kustannuksia joka hetki. Silti sitoutumisen kehittämisestä ja mittaamisesta vastaavat tietävät vain harvoin, miksi työntekijät eivät sitoudu. Motivaatiossakin kyse on laadusta, ei määrästä. Siksi kyse ei ole siitä, onko ihminen motivoitunut vai ei, vaan siitä, miten hän on motivoitunut.

Optimaalisen motivaation menetelmät, motivaatiospektri ja sen kuusi motivaatiotilaa perustuvat motivaatiotieteeseen ja sen löydöksiin. Optimaalisen motivaation kehittäjä The Ken Blanchard Companies pysyy vuodesta toiseen USAn 20 parhaan valmennusyrityksen listalla.

Rakasta ja rikasta kulttuuriasi

Valmennus on tarkoitettu esimiehille, jotka haluavat auttaa työntekijöitään motivoitumaan optimaalisesti tärkeimpiin työtehtäviinsä. Siitä hyötyy jokainen, joka haluaa tehdä saman itselleen.

Jokainen voi motivoida vain itseään. Siksi esimies ei voi motivoida työntekijäänsä, mutta hän voi auttaa työntekijäänsä kokemaan optimaalisen motivaatiotilan.

Optimaalisen Motivaation valmennuksessa organisaatiosi esimiehet oppivat:
– tunnistamaan ihmisen kolme psykologista tarvetta
– käyttämään kolmea itsesääntelyn keinoa
– tunnistamaan kolme alioptimaalista ja kolme optimaalista motivaatiotilaa
– vaihtamaan motivaatiotilan alioptimaalisesta optimaaliseen
– reflektoimaan hyvinvointia, tunteita ja motivaatiotilaa
– auttamaan työntekijäänsä kokemaan optimaalisen motivaatiotilan.

Valmennuksen sisältö

Valmennus sisältää runsaasti keskusteluja ja harjoituksia sekä ennakkotehtäviä, työkirjan ja työkaluja, joita käytetään arjessa valmennuksen jälkeen.

Optimaalisen Motivaation valmennus kestää yhden päivän. Valmennuksen sisältö:

Näin motivoidun optimaalisesti

  • Motivaatiospektri, psykologiset tarpeet ja itsesääntely
  • Tunnista, vaihda, reflektoi
  • Toimintasuunnitelma: oma motivaatiohaasteeni

Näin autan työntekijääni motivoitumaan optimaalisesti

  • Motivaatiotilasta keskustelun fasilitointi
  • Oikeat keinot eri tilanteisiin
  • Toimintasuunnitelma: keskustelu työntekijäni motivaatiohaasteesta

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
useita
1700,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

Kouluttaja


Risto Ahonen

Risto Ahonen

Johtamisvalmentaja Risto Ahonen, VM, on saanut oppinsa maailman parhailta johtamisen asiantuntijoilta. Risto on energinen ja haastava valmentaja, joka on auttanut tuhansia esimiehiä ja heidän alaisiaan onnistumaan suomalaisissa ja kansainvälisissä huippuyrityksissä. Risto on kirjoittanut yhdessä elämänkumppaninsa Sirke Lohtaja-Ahosen kanssa palautetaitojen parhaan oppaan Palaute kuuluu kaikille.

Asiantuntijuus: johtaminen, tiimityö, palautekulttuuri. Tutkinnot ja sertifioinnit: VM, Tilannejohtaminen II, SLII®, Tiimien tilannejohtaminen, Tiimisopimustyöpajat, Itsensä tilannejohtaminen, Kulttuurin muutos Gung Ho!, Ihmisten johtaminen muutoksessa, DiSC®, HBDI, Palautepyörä™

Tanssijan tehtävä on saada parinsa loistamaan.