Optimaalinen Motivaatio – Optimal Motivation®

Jokainen voi motivoida vain itseään. Siksi esimies ei voi motivoida työntekijäänsä, mutta hän voi auttaa työntekijäänsä kokemaan optimaalisen motivaatiotilan. Motivaatio on taito. Siksi sitä voi harjoitella ja kehittää.

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

Optimaalinen Motivaatio – Optimal Motivation®

Miten saat työntekijäsi innostumaan kymmenkertaisesti? Tuottamaan kolmanneksen enemmän? Kolminkertaistamaan luovuutensa ja työtyytyväisyytensä? -Aktivoimalla heidän optimaalisen motivaationsa. Kyllä, motivaatio on taito. Siksi sitä voi harjoitella ja kehittää.

Edistä työn imua ja intohimoa

Työntekijä innostuu ja sitoutuu, kun hänen motivaationsa on optimaalista. Joka ikinen päivä.

Jos taas työntekijäsi eivät innostu työstään eivätkä sitoudu siihen, organisaatiollesi aiheutuu valtavia kustannuksia joka hetki. Silti sitoutumisen kehittämisestä ja mittaamis

esta vastaavat tietävät vain harvoin, miksi työntekijät eivät sitoudu. Motivaatiossakin kyse on laadusta, ei määrästä. Siksi kyse ei ole siitä, onko ihminen motivoitunut vai ei, vaan siitä, miten hän on motivoitunut.

Optimaalisen motivaation menetelmät, motivaatiospektri ja sen kuusi motivaatiotilaa perustuvat motivaatiotieteeseen ja sen löydöksiin.

 

Rakasta ja rikasta kulttuuriasi

Valmennus on tarkoitettu esimiehille, jotka haluavat auttaa työntekijöitään motivoitumaan optimaalisesti tärkeimpiin työtehtäviinsä. Siitä hyötyy jokainen, joka haluaa tehdä saman itselleen.

Jokainen voi motivoida vain itseään. Siksi esimies ei voi motivoida työntekijäänsä, mutta hän voi auttaa työntekijäänsä kokemaan optimaalisen motivaatiotilan.

Optimaalisen Motivaation valmennuksessa organisaatiosi esimiehet oppivat:
– tunnistamaan ihmisen kolme psykologista tarvetta
– käyttämään kolmea itsesääntelyn keinoa
– tunnistamaan kolme alioptimaalista ja kolme optimaalista motivaatiotilaa
– vaihtamaan motivaatiotilan alioptimaalisesta optimaaliseen
– reflektoimaan hyvinvointia, tunteita ja motivaatiotilaa
– auttamaan työntekijäänsä kokemaan optimaalisen motivaatiotilan.

Valmennuksen sisältö

Valmennus sisältää runsaasti keskusteluja ja harjoituksia sekä ennakkotehtäviä, työkirjan ja työkaluja, joita käytetään arjessa valmennuksen jälkeen.

Optimaalisen Motivaation valmennus kestää yhden päivän. Valmennuksen sisältö:

Näin motivoidun optimaalisesti

  • Motivaatiospektri, psykologiset tarpeet ja itsesääntely
  • Tunnista, vaihda, reflektoi
  • Toimintasuunnitelma: oma motivaatiohaasteeni

Näin autan työntekijääni motivoitumaan optimaalisesti

  • Motivaatiotilasta keskustelun fasilitointi
  • Oikeat keinot eri tilanteisiin
  • Toimintasuunnitelma: keskustelu työntekijäni motivaatiohaasteesta

 


Tämä koulutus on sovitettavissa tilanteeseesi ja tarpeeseesi, niin sisällön kuin aikataulunkin osalta.  Voimme myös yhdistellä eri koulutusten osia ja rakentaa juuri teille sopivan valmennuksen. 

Jätä koulutuspalveluehdotus.

Ota yhteyttä myyntitiimiin.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.