Partner Practice Enablement: Azure Data Lake (vain Microsoft-kumppaneille)

Azure Data Laken avulla analysoijat, kehittäjät ja Data Scientistit voivat tallenaa ei-strukturoitua dataa petatavuluokassa sekä prosessoida ja analysoida sitä lukuisilla eri tutuilla menetelmillä.

Vaativuus
Arvostelut
250,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tutustu Azure Data Lakeen 12.3.2018

Ilmoittautuminen Microsoftin sivujen kautta >>

Azure Data Laken avulla analysoijat, kehittäjät ja Data Scientistit voivat tallentaa ei-strukturoitua dataa petatavuluokassa sekä prosessoida ja analysoida sitä lukuisilla eri tutuilla menetelmillä.

Kurssi on suunnattu Microsoftin kumppaneiden IT Pro- ja BI Developer/Analyst/Data Scientist -kehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan Azure Data Laken tuomiin mahdollisuuksuuksiin. Kurssin näkökulma on Pro-tasoinen ja edellyttää Data Analytiikan ja Azuren perusteiden tuntemusta. Kurssilla käytetään virallista PPE-materiaalia.

Sisältö

  • Azure Data Lake -perusteet
  • U-SQL
  • Hyper-Scale Repository
  • Data Lake -analytiikka

Tarkka sisältö täydentyy kun uusi verio materiaalista julkaistaan.

Huomaa, että ilmoittautuminen tapahtuu Microsoftin sivujen kautta >>

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
250,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pekka Korhonen

Pekka Korhonen

  • pekka.korhonen@sovelto.fi

Pekka Korhonen on tunnettu SQL Server-, SQL- ja Business Intelligence -tekniikoiden asiantuntija, arkkitehti, kouluttaja ja konsultti. Hänelle on kertynyt kokemusta parikymmentä vuotta. Soveltossa Pekka toimii senior-konsulttina ja partnerina. Pekka on suorittanut harvinaisen SQL Server Master -sertifikaatin, joita on maailmassa vain noin 150 kpl. Pidettyjä kursseja Pekalle on kertynyt jo yli tuhat!

SQL Server Master, Master Certified (MCSM: Data Platform), MCSE: Data Platform, MCSE: Business Intelligence, MCSA, MCTS, MCT, MCITP.