Partner Practice Enablement: Hybrid Cloud Infrastructure (vain Microsoftin kumppaneille)

Workshopin tavoite on antaa konkreettinen kuva Windows Server 2016:n syksyllä ilmestyneen 1709-version uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Vaativuus
Arvostelut
500,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Agenda

Hybrid Cloud Infrastructure & Management and Security & Storage 18.-19.1.2018

Workshopissa keskitytään uusiin tietoturvaominaisuuksiin, Software Defined Storageen ja Storagen hybridimalliin Microsoft-ympäristöissä, uuteen Windows Serverin päivitysmalliin, Semi Annual Channeliin sekä tulossa oleviin hallintauudistuksiin.

Ilmoittautuminen tapahtuu Microsoftin sivujen kautta >>

Kurssilla käydään läpi mm.

  • Windows Server 2016 versio 1709:n uudet ominaisuudet sekä mitä Windows Serverin osalta tarkoittaa Semi-Annual Channel.
  • Miten Windows Server 2016 integroituu Azure-pilvipalveluihin ja tuo uusia joustavia mahdollisuuksia hybridi-ympäristöihin.
  • Windows Server 2016 Versio 1709:n uudet mahdollisuudet datakeskusten suojaamiseen uusilta ja tulevilta tietoturvauhilta.
  • Project Honolulu, uusi selainpohjainen liittymä Windows Server 2016:n etähallintaan.
  • Uudistukset virtualisointi, verkko- ja tallennuspalveluihin joiden avulla Windows Server versio 1709 mahdollistaa entistä paremmat hyper-konvergoidut palvelut.
  • Uudet mahdollisuudet käyttää Windows Serveriä sovellusalustana paikallisten ja pilvisovellusten osalta hyödyntäen Containereita ja Nano Serveriä.

 

Avainsanat:

Agenda

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
500,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Heikki Bergius

Heikki Bergius

  • heikki.bergius@sovelto.fi

Heikki Bergius on toiminut ict-alan vaativissa koulutus- ja konsultointitehtävissä parikymmentä vuotta ja kehittänyt näiden vuosien aikana tuhansien suomalaisten asiantuntijoiden osaamista. Viimeisten vuosien aikana hän on erikoistunut SharePoint-tekniikoihin sekä Office- ja Windows-käyttöönottoihin ja työskennellyt useissa näitä osa-alueita käsitelleissä asiakasprojekteissa. Heikki onkin Suomen johtavia Sharepoint-osaajia. Hän toimii Senior-konsulttina Soveltossa.

MCT, MCITP, MCTS, MCSE, MCSE:Security, A+, N+, senior-konsultti. Osaamisalueita mm. SharePoint-palvelimet, Windows-työasemien hallinta, Windows-palvelimet, asennusten automatisointi.