Partner Practice Enablement: Power BI (vain Microsoft-kumppaneille)

Microsoftin Power BI on tietojen analysointi- ja visualisointialusta. Tuotealusta kehittyy koko ajan ja tällä hetkellä sitä voidaan käyttää myös On-Prem-ratkaisuissa Reporting Servicen kautta.

Vaativuus
Arvostelut
250,00 

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Tutustu Power BI:hin päivässä 

Ilmoittautuminen tapahtuu Microsoftin sivujen kautta >> 

 

Microsoftin Power BI on tietojen analysointi- ja visualisointialusta. Tuotealusta kehittyy koko ajan ja tällä hetkellä sitä voidaan käyttää myös On-Premises-ratkaisuissa Reporting Servicen kautta.

Huomaa, että sisältö poikkeaa virallisesta Partner Parctice Enablement -kurssin 8-modulisesta sisällöstä!

Kurssi on Microsoftin kumppaneille tarjottava koulutus ja suunnattu IT Pro ja BI Developer/Analyst -kehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan Power BI:hin yhdessä päivässä. Kurssilla käytetään DIAD (Dashboard In A Day) Workshop-materiaalia. Tämän materiaalin avulla Microsoftin kumppanit voivat myös opastaa omia asikakkaitaan Power BI:n käyttöön. Kurssilla demotaan myös On-Prem ratkaisua Power BI Reporting Servicen avulla sekä keskustellaan Power BI Premium lisenssimallista.

Sisältö

  • Dashboard In A Day -workshop
  • Power BI Premium
  • Power BI Reporting Services

 

Huomaa, että ilmoittautuminen tapahtuu Microsoftin sivujen kautta >> 

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
250,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Pekka Korhonen

Pekka Korhonen

  • pekka.korhonen@sovelto.fi

Pekka Korhonen on tunnettu SQL Server-, SQL- ja Business Intelligence -tekniikoiden asiantuntija, arkkitehti, kouluttaja ja konsultti. Hänelle on kertynyt kokemusta parikymmentä vuotta. Soveltossa Pekka toimii senior-konsulttina ja partnerina. Pekka on suorittanut harvinaisen SQL Server Master -sertifikaatin, joita on maailmassa vain noin 150 kpl. Pidettyjä kursseja Pekalle on kertynyt jo yli tuhat!

SQL Server Master, Master Certified (MCSM: Data Platform), MCSE: Data Platform, MCSE: Business Intelligence, MCSA, MCTS, MCT, MCITP.