PowerPoint perustaidot

Nauti selkeiden PowerPoint-esitysten tekemisestä! Usein kuulee, kuinka käyttäjät kertovat osaavansa käyttää PowerPointia, mutta todellisuudessa esityksiä tehdään “pitkän kaavan kautta”, josta syystä esityksen tekeminen vie tolkuttomasti aikaa, eikä ohjelman hienoja ominaisuuksia osata hyödyntää. Ohjelman ominaisuuksien hyödyntäminen säästää aikaa ja tehostaa työskentelyäsi.

Yksityiskurssin tiedustelu

  • Tämä kurssi järjestetään yksilöidysti vain pyynnöstä, haluttuna ajankohtana. Ota yhteys yritysmyyntiin soittamalla 042 42 2121 tai oheisen lomakkeen avulla:

PowerPoint perustaidot

Näyttävät esitykset pienellä työllä

Tarvitsetko työssäsi PowerPoint-esityksiä, mutta niiden tekeminen tuntuu kömpelöltä? Tuntuuko, että esityksesi ovat pelkkiä luettelotekstejä, joita kukaan ei jaksa katsoa? Näin ei tarvitse olla!

Nyt asiakkaidemme toivomana puolen päivän koulutuksena, jonka aikana opit organisaation esitysmalleja käyttäen tekemään nopeasti ja näppärästi monipuolisia esityksiä , jotka sisältävät tekstiä, kuvia, kaavioita ja piirroksia.

Kurssi sopii sinulle, joka haluat saada tehokatsauksen PowerPointin perustoiminnalisuuksiin. Myös itse oppineille PowerPointin käyttäjille löytyy aikaa säästäviä vinkkejä.

Esitiedot: Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa ohjelman käyttökokemusta.

Koulutuksen aiheet:
  • Organisaation esitysmallien käyttäminen
  • Diojen lisääminen esitykseen ja dian asettelun vaihtaminen
  • Tekstin kirjoittaminen dialle ja tekstitasot
  • Kuvien lisääminen ja asettelu
  • Tekstin visualisointi SmartArt-kaavioilla
  • Piirto-työkalujen esittely
  • Tulostusmahdollisuudet

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
Pyydä tarjous

Vastuuhenkilö


Antti Kivivalli

Antti Kivivalli

Antti on kokenut kouluttaja Tampereelta, joka tekee myös paljon ohjelmistojen käyttötapojen ja koulutusten suunnittelua asiakkaan hyödyn varmistamiseksi. Viime vuosina Antti on kouluttanut paljon viestinnän ja sosiaalisen median välineitä ja toimintatapoja. Suuri osa työstä on hyvien toimintatapojen edistämistä Microsoftin tuotteiden – Excelin, PowerPointin ja Office365-palveluiden parissa. Yksi erityisosaamisalue on Microsoft Project -ohjelmisto ja tarvittaessa onnistuu vaikkapa IBM Lotus Notes.

MCT, MCP, MCTS Project.

Edelleenkin, me olemme ihmisiä ja nämä ovat tietokoneita.