PRINCE2® 2017 Foundation (eLearning-itseopiskelupaketti)

Hanki virallinen ja kansainvälisesti hyväksytty PRINCE2®-projektijohtamisen sertifikaatti nopeasti ja edullisesti.

Vaativuus
Arvostelut
690,00 
+ alv./VAT
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

The PRINCE2® 2017 Foundation eLearning on tarkoitettu henkilöille jotka tekevät projektityötä ammatikseen ja hyötyvät selkeästä ja hallitusta projektijohtamisen mallista (PRojects IN Controlled Environments – PRINCE2). Tämän eLearning-kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus suorittaa ja läpäistä virallinen PRINCE2 Foundation -tentti.

Kurssi perustuu PRINCE2:n viimeisimpään 2017-versioon. Paketti sisältää online-moduleita ja tukimateriaalia, joiden avulla voit opiskella sisällön omaan vapaaseen tahtiin. Kurssin jälkeen sinulla on hyvä ymmärrys projektihallinnan keskeisistä osa-alueista ja pääset hyödyntämään oppimaasi välittömästi omassa työssäsi ja organisaatiossasi.

PRINCE2 sisältää keskeiset projektihallinnan prosessit, tehtävät ja tuotokset, sekä roolit ja yhteisen kielen  projektijohtamisen tueksi. PRINCE2 on yksi suosituimmista projektihallinnan viitekehyksistä maailmalla ja siitä on muodostunut lähes standardimenetelmä sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla.

Esitiedot: Tämä itseopiskelupaketti vaatii taustalle vahvan kokemuksen projektipäällikön tai asiantuntijan projektitehtävistä.

Paketti sisältää tentin, jonka voit tehdä joko etäpalveluna (itsevalvottuna) tai paikan päällä Sovelton testikeskuksessa erikseen varattuna ajankohtana. Tentti suoritetaan sähköisesti monivalintakokeella. Tentissä on 60 kysymystä ja 60 minuuttia vastausaikaa. Läpimenoon tarvitaan 55 % oikeita vastauksia, eli vähintään 33 pistettä. Sähköisen tentin päätteeksi saat tuloksen läpimenosta heti. Sertifikaatti toimitetaan sähköisesti.

Lisätietoja AXELOS Ltd:n virallisilta PRINCE2®-sivuilta
PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

 

Tilaa oma itseopiskelupakettisi! Materiaali on käytössäsi 12kk tilauksesta.

Tarvittaessa voit kysyä neuvoa myös henkilökohtaiselta myyntipalvelultamme

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
690,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Lean IT Foundation

Onko niin kiire ettei ehdi tekemään mitään? Paljon tekemistä, mutta vähän tuloksia? Paljon prosesseja, mutta hommat tökkii? Tämä kurssi on juuri sinua varten! Tule oppimaan Lean-ajattelun perusteet ja miten voidaan nostaa IT-organisaation toiminta uudelle tasolle.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
2100 €

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.