PRINCE2® Foundation (eLearning-itseopiskelupaketti)

Hanki virallinen ja kansainvälisesti hyväksytty PRINCE2®-projektijohtamisen sertifikaatti nopeasti ja edullisesti.

Vaativuus
Arvostelut
690,00 
+ alv./VAT
Kysy Sovelto Access -hinta myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Oletko tehnyt pitkään projektipäällikön töitä ilman virallista pätevyyttä? Nyt sinun on mahdollista hoitaa homma kuntoon ja hankkia virallinen kansainvälisesti hyväksytty PRINCE2®-projektijohtamisen sertifikaatti nopeasti ja edullisesti.

Tämä paketti on tarkoitettu kovaksikeitetyille projektipäälliköille tai kokeneille projektiryhmien asiantuntijoille, jotka tarvitsevat sertifikaatin osaamisensa todentamiseksi.

Esitiedot: Tämä itseopiskelupaketti vaatii taustalle vahvan kokemuksen projektipäällikön tai asiantuntijan projektitehtävistä.

PRINCE2®-itseopiskelupaketti antaa hyvän ja käytännönläheisen mallin hahmottaa projektijohtamisen kerrokset ja projektin elinkaaren vaiheet tehtävineen ja tuotoksineen.

Paketti sisältää tentin, jonka voit tehdä joko etäpalveluna (itsevalvottuna) tai paikan päällä Sovelton testikeskuksessa. Tentti suoritetaan sähköisesti monivalintakokeella. Tentissä on 70 kysymystä ja 60 minuuttia vastausaikaa. Läpimenoon tarvitaan 50 % oikeita vastauksia, eli vähintään 35 pistettä.
Sähköisen tentin päätteeksi saat tuloksen läpimenosta heti. Sertifikaatti postitetaan antamaasi osoitteeseen myöhemmin.
Tämä sertifikaatti on vahva osoitus osaamisestasi ja kasvattaa markkina-arvoasi tutkitusti.
Tämän paketin avulla voit opiskella rauhassa omaan tahtiisi ja sertifioitua vaikka ensi viikolla. Itseopiskeluaika on voimassa 3 kk tilauksesta.
Lisätietoja AXELOS Ltd:n virallisilta PRINCE2®-sivuilta:

 

Tilaa oma itseopiskelupakettisi!

Tarvittaessa voit kysyä neuvoa myös henkilökohtaiselta myyntipalvelultamme

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
690,00  + alv./VAT

Tutustu myös

Lean IT Foundation

Onko niin kiire ettei ehdi tekemään mitään? Paljon tekemistä, mutta vähän tuloksia? Paljon prosesseja, mutta hommat tökkii? Tämä kurssi on juuri sinua varten! Tule oppimaan Lean-ajattelun perusteet ja miten voidaan nostaa IT-organisaation toiminta uudelle tasolle.
Vaativuus
Arvostelut
Seuraava ajankohta
Ei aikataulua
Sijainti
-
Koulutusmuoto
Intensive - Luokka
Hinta
2100 €

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Olen kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä.  Minulla on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä esimiesroolissa. Olen vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Uskon vahvaan verkostoyhteistyöhon sekä siihen, että hyvällä ihmislähtöisellä johtamisella voimme ratkaista kaikki liiketoimintahaasteet.

Kouluttajasertifioinnit: Situational Leadership® II, Self Leadership, Optimal Motivation, Legendary Service, Coaching Essentials, Everything DiSC®, The Five Behaviors of a Cohesive Team™.