PRINCE2® 2017 Foundation eLearning (itseopiskelupaketti)

Hanki virallinen ja kansainvälisesti hyväksytty PRINCE2®-projektijohtamisen sertifikaatti nopeasti ja edullisesti.

690,00 
+ alv./VAT

Kieli: Englanti

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRINCE2® 2017 Foundation eLearning (itseopiskelupaketti)

PRINCE2® 2017 Foundation eLearning on tarkoitettu henkilöille, jotka tekevät projektityötä ammatikseen ja hyötyvät selkeästä ja hallitusta projektijohtamisen mallista (PRojects IN Controlled Environments – PRINCE2). Tämän eLearning-kurssin jälkeen voit suorittaa virallisen PRINCE2 Foundation -testin ja sertifioitua PRINCE2-osaajaksi. Testioikeus sisältyy pakettiin.

Kurssi perustuu PRINCE2:n viimeisimpään 2017-versioon. Paketti sisältää online-moduleita ja tukimateriaalia, joiden avulla voit opiskella sisällön omaan vapaaseen tahtiin. Kurssin jälkeen sinulla on hyvä ymmärrys projektihallinnan keskeisistä osa-alueista ja pääset hyödyntämään oppimaasi välittömästi omassa työssäsi ja organisaatiossasi.

PRINCE2 sisältää keskeiset projektihallinnan prosessit, tehtävät ja tuotokset, sekä roolit ja yhteisen kielen projektijohtamisen tueksi. PRINCE2 on yksi suosituimmista projektihallinnan viitekehyksistä maailmalla ja siitä on muodostunut lähes standardimenetelmä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Esitiedot: Tämä itseopiskelupaketti vaatii taustalle vahvan kokemuksen projektipäällikön tai asiantuntijan projektitehtävistä.

Paketti sisältää testin, jonka voit tehdä joko etäpalveluna (itsevalvottuna) tai paikan päällä Sovelton testikeskuksessa erikseen varattavana ajankohtana. Testi suoritetaan sähköisesti monivalintakokeena. Testissä on 60 kysymystä ja 60 minuuttia vastausaikaa. Läpimenoon tarvitaan 55 % oikeita vastauksia, eli vähintään 33 pistettä. Paketti sisältää harjoitustentin. Virallisen tentin ajankohdan sopimiseksi ota yhteys Sovelton asiakaspalveluun info@sovelto.fi.  Sähköisen testin päätteeksi saat tuloksen läpimenosta heti. Virallinen sertifikaatti toimitetaan sähköisesti.

Lisätietoja AXELOS Ltd:n virallisilta PRINCE2®-sivuilta

Tilaa oma itseopiskelupakettisi! Englanninkielinen materiaali on käytössäsi 12kk tilauksesta.

Tarvittaessa voit kysyä neuvoa myös henkilökohtaiselta myyntipalvelultamme

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logoTM is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

 

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
690,00  + alv./VAT

Tutustu myös

-
Pyydä tarjous
Onko niin kiire ettei ehdi tekemään mitään? Paljon tekemistä, mutta vähän tuloksia? Paljon prosesseja, mutta hommat tökkii? Tämä kurssi on juuri sinua varten! Tule oppimaan Lean-ajattelun perusteet ja miten voidaan nostaa IT-organisaation toiminta uudelle tasolle.

Vastuuhenkilö


Pasi Lehtiniemi

Pasi Lehtiniemi

Pasi on kokenut liiketoimintajohtaja ja johtajuuden kehittäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projekti- ja palvelujohtamisesta sekä esimiestyöstä. Pasi on vastannut lukuisten kriittisten muutoshankkeiden toteuttamisesta vaativissa toimintaympäristössä. Pasi valmentaa laajalla skaalalla projektijohtamista ja ja esimiestyötä. Erityinen asiantuntemus kohdistuu tietojohtamiseen sekä ihmisten johtamisen Leadership-taitojen ja tiimidynamiikan kehittämiseen.

Koulutus: KTM (Tietojohtaminen)

Kouluttajasertifioinnit:
The Ken Blanchard Companies: SLII®, Self Leadership, Coaching Essentials, Building Trust, Team Leadership, Leading People Through Change, Optimal Motivation, Legendary Service.
Wiley: Everything DiSC®, DiSC® Work of Leaders, DiSC® Productive Conflict, The Five Behaviors™.