PRO Live: API Design

Tiedätkö mitä nykypäivän APIt ovat ja miten ne tulisi suunnitella ja toteuttaa? Tämä 1,5 tunnin online-koulutus antaa hyvän yleiskuvan siitä, mitä ovat nykypäivän REST API:t, hyvän API:n suunnitteluperiaatteet, eri teknologiat API:en ympärillä. 

179,00 
+ alv./VAT

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: API Design

Ota API-suunnittelu ja toteuttaminen haltuusi

Koulutuksessa käydään perusteet niistä teknologioista, jotka on ymmärrettävä ennen kuin voi toteuttaa hyviä API-palveluja.

Hyvin suunnittellun API:n tärkein ominaisuus on se, että API täyttää liiketoiminnan vaatimukset ja että sitä vasten on myös mahdollisimman helppo tehdä sovelluskehitystä. REST-palveluita on vuosien varrella toteutettu hyvin värikkäin keinoin, nykyisin meillä on enemmän tietämystä ja tekniikoita toteuttaa niitä paremmin.

Kenelle:

Koulutus sopii kaikille,  joiden täytyy saada tiivis katsaus moderneista API-palveluista.

Koulutuksen tarkempi sisältö

REST ja JSON
 • JSON-dataformaatti
 • HTTP-protokolla: otsikot ja verbit
 • REST-ideologia
REST-rajapinnan suunnittelu
 • Miten suunnitella hyvä API?
 • Open API specification/Swagger
 • API management

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

    

   Avainsanat: ,

    

   Paikkoja jäljellä:
   Ei paikkarajoitusta
   179,00  + alv./VAT

   Vastuuhenkilö


   Toni Ylärinne

   Toni Ylärinne

   Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

   Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.