PRO Live: AZ-305 sertiointipreppaus

179,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: AZ-305 sertiointipreppaus

Azure-arkkitehdin sertifiointi uudistui, ja yhdistää nyt aiemmat AZ-303 + AZ-304 -sisällöt yhteen sertifiointitestiin. Tässä lähetyksessä käydään läpi jokainen AZ-305 kokonaisuuden osa-alue käytännönläheisin esimerkein ja lisävinkein. Lisäksi jokaisesta pääosiosta esitellään luku- ja opiskelusuositukset. Tämän preppauksen myöt Azure-arkkitehdiksi valmistuminen helpottuu huomattavasti!

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

PRO Skills

Kun haluat osallistua rajattomasti PRO Live -valmennuksiin ja tallenteisiin, hanki edullinen PRO Skills -vuosijäsenyys. PRO Skills -jäsenenä voit opiskella lisämaksutta mm.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Jussi Roine

Jussi Roine

  • jussi.roine@northadvisors.com

Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert  Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja  hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa.