PRO Live: Azure AD Conditional Access

Conditional Access on erinomainen työkalu pääsynhallinnan toteutukseen Azure Active Directory -identiteettiin perustuvissa ympäristöissä, esim. Microsoft 365 – ja Office 365 -palveluja käyttävissä organisaatioissa. Se on kehittynyt viime vuosina huimasti ja se integroituna useisiin eri palveluihin vaatii laajan osaamisen. Ota tästä hyvä tuhti tietopaketti aiheen tiimoilta!

179,00 
+ alv./VAT
Toteutustakuu
Sovelto PRO -käyttäjille
Lue lisää
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure AD Conditional Access

Azure Active Directory Conditional Access on tietoturvallisen Microsoft-ympäristön toteutuksen kulmakivi. Sen avulla voidaan määrittää halutut ehtoihin perustuvat Microsoftin eri lähteistä tulevat miljardit signaalit huomioivat pääsykäytännöt. Niiden avulla voidaan huomioida eri käyttötapaukset sekä myös väärinkäyttöyritykset ja toteuttaa halutut pääsykontrollit eri sovelluksiin.

Sisältö:

  • Todennuksen ja valtuutuksen perusteet ja niihin käytettävät modernit protokollat
  • Security Defaults
  • Conditional Access -komponentit ja niiden asetukset
  • Monivaiheinen todennus (Multi Factor Authentication)
  • Suositeltavat käytännöt
  • Liittymät muihin järjestelmiin
  • Automatisointi Powershellin ja Graph-rajapinnan avulla

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Mika Seitsonen

Mika Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Soveltolla ja maailmalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin identiteetti- ja tietoturvateknologioiden (Azure AD, AD FS, PKI) ja pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Microsoft 365) koulutukseen ja konsultointiin. Mika vastaa Sovelton teknologiat-osaamisalueen kehittämisestä.

DI, M.Sc., MCSE: Productivity, Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Azure Administrator Associate, MCT, ITIL Foundation 2011.

Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!