PRO Live: Azure Bicep

179,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure Bicep

Tämän Pro Live-lähetyksen aikana tutustutaan Azure Bicepiin – mistä on kyse, ja miten Azure Bicepilla voidaan rakentaa Infrastructure as Code-pohjaisia ratkaisuja. Alustuksena piipahdetana Azuren ARM-templateihin, josta jatketaan käytännönläheisesti Azure Bicepin käyttöönottoon, Bicep-ratkaisujen toteuttamiseen ja hallintaan. Kohderyhmänä IT-ammattilaiset, arkkitehdit ja sovelluskehittäjät.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

PRO Skills

Kun haluat osallistua rajattomasti PRO Live -valmennuksiin ja tallenteisiin, hanki edullinen PRO Skills -vuosijäsenyys. PRO Skills -jäsenenä voit opiskella lisämaksutta mm.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Jussi Roine

Jussi Roine

  • jussi.roine@northadvisors.com

Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert  Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja  hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa.