PRO Live: Azure Developer: API Management

Azure API management tuo yhtenäisen ratkaisun organisaation API:en koko elinkaareen. Julkaisu, dokumentointi, autentikointi, käyttäjäkokemus, monitorointi, versiointi…

179,00 
+ alv./VAT
Toteutustakuu
Sovelto PRO -käyttäjille
Lue lisää
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

API:t Azure API Managementissa

API-arkkitehtuurin toteuttaminen governance-mallin mukaan vaatii API managementtiä. Azure API Management antaa tähän hyvän ratkaisun. Tässä 1,5 online-luennossa kuulet ja näet mistä on kyse.

Koulutuksessa käydään läpi: Mikä Azure API Management on, miksi tarvitset sitä, miten API:t julkaistaan sinne, mikä on developer portal, miten autentikointi voidaan toteuttaa, mitä ovat front-end API:t, back-end API:t, productit, API policyt ja miten monitoroit API:asi.

 

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Kokemuksia

“Kiitos hyvästä briefistä. Avasi paljon noita Azuren tarjoamia mahdollisuuksia API-kirjaston ylläpidossa. Aiempi REST API-kokemukseni on vain business-logiikan koodaus REST API-sovellukseen ja tämä info oli tervetullut varsinaista APIen ylläpitoa ajatellen.” - Jukka Ollikka, TietoEVRY

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli viidentoista vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat XML-tekniikat, integraatioarkkitehtuurit, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys.

MCPD: SharePoint 2010, MCPD: Web Developer, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti. XML-tekniikoiden, Microsoft Biztalk Server- , .NET- ja SharePoint-sovelluskehityksen asiantuntija.