PRO Live: Azure Developer: App Service Logic Apps

Azure Logic Apps tuo tuottavan graafisen low-code-tyyppisen sovelluskehitysratkaisun erilaisten automaatioprosessien toteuttamiseen Azuren päälle. Tässä PRO Livessä käydään läpi mistä on kyse, millaisia mahdollisuuksi Logic Apps tarjoaa ja kuinka kehität niitä.

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure Developer: App Service Logic Apps

Azure Logic Apps – integraatioratkaisut Azuressa

Azure Logic Apps tuo sovelluskehittäjälle hyvin tuottavan tavan toteuttaa erityyppisiä integraatioratkaisuja Azuren päälle. Kyseessä voi olla jotain hyvin pientä ja yksinkertaista, jossa toteutetaan prosesseja jotka siirtävät sisältöä erilaisten Azuren resurssien välillä, mutta Azure Logic Apps tarjoaa myös Connectorit integroitumiseen lukuisiin erilaisiin SaaS-palveluihin 0365:stä, SAP:iin ja Salesforceen ja lukuisiin muihin. Lisäksi Integration Accountin kautta voit lähteä toteuttaa samankaltaisia B2B-ratkaisuja kuin perinteisellä BizTalk Serverillä.

Tässä PRO Livessä käydään 1,5 tunnissa läpi hyvä startti, mistä Azure Logic Appsissä on kyse, mitä mahdollisuuksia se tarjoaa, kuinka aloitat sovelluskehityksen ja kuinka esimerkiksi voit integroitua on-premises järjestelmiin Logic Appsistä ja miten voit julkaista Logic Appsin Azuren API Managementin kautta ulos. Lisäksi tehdään hieman vertailuja Azure Functionin ja Logic Appsin välillä.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat: ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.