PRO Live: Azure Developer – Azure Functions

Liity katsomaan, mitä Azure Functions -palvelut mahdollistaa, yleiskuva aiheesta ja siitä miten pääset kehityksessä alkuun!

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure Developer – Azure Functions

Azure Functions – Serverless palvelut

Azure Functions on ratkaisu erilaisten serverless-palveluiden rakentamiseen Azuren päälle.Ohjelmointikieli on valittavissa käytät sitten vaikka C#:ia, JavaScriptiä, Javaa tai Pythonia. Azure Functionin voi käynnistää useammalla erilaisella tavalla HTTP Requestilla (eli voit toteuttaa REST API:n), ajastetusti tai triggeröidä, kun Azure-ratkaisussa tapahtuu jotain esim. Queuessa, Service Bussissa, Blob Storagessa tai CosmosDB:ssä. Ja luonnollisesti Azure Functionissa voit päästä käsiksi erilaisiin Azure-ratkaisuihin.

Tässä PRO Livessä katsotaan 1,5 tunnissa yleiskatsaus aiheesta, käsitteet, arkkitehtuuri, miten pääset sovelluskehityksessä alkuun, konfiguroit ja monitoroit Azure Functioneja.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.