PRO Live: Azure Developer – Azure Functions

Liity katsomaan, mitä Azure Functions -palvelut mahdollistaa, yleiskuva aiheesta ja siitä miten pääset kehityksessä alkuun!

179,00 
+ alv./VAT
Toteutustakuu
Sovelto PRO -käyttäjille
Lue lisää
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Azure Functions – Serverless palvelut

Azure Functions on ratkaisu erilaisten serverless-palveluiden rakentamiseen Azuren päälle.Ohjelmointikieli on valittavissa käytät sitten vaikka C#:ia, JavaScriptiä, Javaa tai Pythonia. Azure Functionin voi käynnistää useammalla erilaisella tavalla HTTP Requestilla (eli voit toteuttaa REST API:n), ajastetusti tai triggeröidä, kun Azure-ratkaisussa tapahtuu jotain esim. Queuessa, Service Bussissa, Blob Storagessa tai CosmosDB:ssä. Ja luonnollisesti Azure Functionissa voit päästä käsiksi erilaisiin Azure-ratkaisuihin.

Tässä PRO Livessä katsotaan 1,5 tunnissa yleiskatsaus aiheesta, käsitteet, arkkitehtuuri, miten pääset sovelluskehityksessä alkuun, konfiguroit ja monitoroit Azure Functioneja.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli viidentoista vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat XML-tekniikat, integraatioarkkitehtuurit, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys.

MCPD: SharePoint 2010, MCPD: Web Developer, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti. XML-tekniikoiden, Microsoft Biztalk Server- , .NET- ja SharePoint-sovelluskehityksen asiantuntija.