PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB

Cosmos DB tarjoaa hyvän vaihtoehdon perinteisellä SQL-tietokannalle, kun olet toteuttamassa palveluasi Azureen. Tässä PRO LIVE:ssä käydään sovelluskehittäjän näkökulmasta läpi, mistä Cosmos DB:ssä on oikein kyse ja miten hyödynnät sitä sovelluskehityksessä.

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure Developer: Cosmos DB

Cosmos DB – tietokanta SaaS-palvelusi taakse

Azure Cosmos DB on moderni geoskaalautuva monimallinen tietokantapalvelu. Se tarjoaa pienen latenssin ja korkean käytettävyyden globaalisti isoille käyttäjämäärille. Monimallisuus tarkoittaa sitä, että Cosmos DB tarjoaa useita ohjelmointirajapintoja: SQL (Core API), MongoDB, Azure Table, Gremlin, Cassandra.

Tässä 1,5 tunnin PRO LIVE:ssä käydään sovelluskehittäjän näkökulmasta perusteet läpi Cosmos DB:stä, miten se eroaa perinteisestä relaatiotietokannasta, miten se skaalautuu, mitä monimallisuus tarkoittaa, miten voit olemassa olevan SQL-tietokannan migroida Cosmos DB:hen ja miten teet sovelluskehitystä Cosmos DB:tä vasten.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.