PRO Live: Azure Developer: Storage Account

Azure Storage Account tarjoaa sovelluksille useita hyvin skaalautuvia tallennusratkaisuja mm. Blobs, Files, Queues ja Tables, joihin pääsee käsiksi niin omista Azure-ratkaisuista kuin tarvittaessa mistä päin maailmasta HTTPS:n yli. Liity seuraan ja näet miten kaikki toimii.

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure Developer: Storage Account

Azure Storage Account

Sovelluksissa on erilaisia tallennustarpeita perinteisten tietokantojen lisäksi pitää pystyä tallentamaan esimerkiksi kuvia, videoita, dokumentteja tai vaikkka virtuaalikoneiden levyjä. Azure Storage Account tarjoaa tähän skaalautuvan ja vikasietoisen ratkaisun.

Tässä 1,5 tunnin PRO Livessä käydään läpi millaisia tallennusratkaisuja Storage Account tarjoaa, miten otat sen käyttöön, millaisilla ohjelmointirajapinnoilla pääset storageen käsiksi ja millaisia autentikointivaihtoehtoja sinulla on. Fokus tulee olemaan enimmäkseen Azure Storagen Blob Containereissa, mutta muistakin ratkaisuista puhutaan.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.