PRO Live: Azure DevOps: Build Pipeline

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure DevOps: Build Pipeline

Build Pipeline on DevOps:n ydintoimintoja. Näennäisestä helppoudesta huolimatta siihen sisältyy paljon yksityiskohtia, jotka voivat mennä pieleen tai ainakin vievät paljon selvittelyaikaa. Tällaisia ovat esim. usean eri brancin buildit, build eri asetuksilla eri ympäristöjä varten.
Security osana buildiä on noussut yhä tärkeämpään asemaan. Sovelluksen käyttämien komponenttien turvallisuus ja lisenssiehdot tulee tarkastaa – myös projektin valmistumisen jälkeenkin. Käytetyistä kirjastoista voidaan löytää haavoittuvuuksia myös jälkeenpäin. Tässä jaksossa käsitellään mm. kuinka nämä asiat taklataan.

Sisältö:

  • Build Pipeline rakentaminen, käsitteet ja scriptikieli
  • Build Agent
  • Eri Branchien huomiointi
  • Continuous Integration, CI
  • Security Scan pipelinen osana: case SonarQube ja White Source.
  • Azure-infran tekeminen Build Pipeline:ssä: ARM Template, AzSK

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Hän on kirjoittanut mm. Visual C# Trainer Kit -kirjan ja ollut yksi kirjoittajista myös muissa IT-alan kirjoissa. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

DI, MCPD: EAD, MCSD (.NET), MCBMSS, MCT, senior-konsultti. .NET-arkkitehtuurin asiantuntija. AWS Certified, Certified AWS Trainer.

Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki. – Aaro Hellaakoski