PRO Live: Azure DevOps: integrointi muihin tuotteisiin

Tämä täsmäkoulutus sisältyy PRO Skills -jäsenyyteen! PRO Skills -jatkuvan oppimisen palvelussa on lukuisia täsmäkoulutuksia yksittäisinä aiheina ja sarjoina sekä valmennusohjelmia mm. Azure perusteiden opiskeluun. Learning Coach on oppimismatkasi tukena.

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Azure DevOps: integrointi muihin tuotteisiin

DevOpsissa käytetään usein hyvinkin monia eri tuotteita. Tässä jaksossa tarkastellaan kuinka Azure DevOps on linkittyä muihin tuotteisiin. Case-esimerkkinä käytetään Jenkinsiä.

Sisältö:

  • Autentikointitavat, OAuth Configuration
  • Azure DevOps Extensions
  • Service Hooks
  • Service Connections
  • Case: Jenkins integrointi

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto

Ahti Haukilehto on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä. Hän on kirjoittanut mm. Visual C# Trainer Kit -kirjan ja ollut yksi kirjoittajista myös muissa IT-alan kirjoissa. Ahtin poikkeuksellisen laaja-alaista näkemyksellisyyttä ja syvällistä osaamista osoittaa myös Microsoftin hänelle myöntämä MS Regional Director, Finland -status vuosina 1998-2015.

DI, MCPD: EAD, MCSD (.NET), MCBMSS, MCT, senior-konsultti. .NET-arkkitehtuurin asiantuntija. AWS Certified, Certified AWS Trainer.

Tietä käyden tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki. – Aaro Hellaakoski