PRO Live: Back-End ASP.NET Core:lla

ASP.NET Core tarjoaa tehokkaat tavat tehdä Back-End -ratkaisuja. Nyt viimeistään kannattaa ottaa aihe haltuun.

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Back-End ASP.NET Core:lla

Kaikki uudet Back-End-ratkaisut kannattaa tehdä ASP.NET Core:lla. Jos olet tehnyt perinteisellä .NET Framework:lla web-sovelluksia tai olet juuri aloittamassa ensimmäistä C#/Web-projektiasi niin tässä on tiiviissä paketissa paljon tarpeellista tietoa. ASP.NET Core on monupuolinen ja tehokas alusta tehdä Back-END -palveluita jotka toimivat niin omassa konesalissa kuin pilvimaailmassa. Ideat ja toimintomallit on koeponnistettu jo vanhemmassa Framework-kirjastossa ja Core tarjoaa uuden sukupolven toteutuksen. Uusin Microsoftin .NET 5 (julkistus 11/2020) sisältää samat palvelut web-sovellusten osalta kuin .NET Core joten nyt viimeistään kannattaa siirtyä tekniikkaan jolla Microsoft aikoo jatkaa tulevaisuudessakin.

Sisältö:
  • MVC-projekti ja muut projektitemplatet
  • M-C-V, toimintomalli ja vastuunjako
  • reititys
  • konfigurointi
  • REST-palvelut: WebAPI

 

Avainsanat: , , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Heikki Raatikainen

Heikki Raatikainen

  • heikki.raatikainen@sovelto.fi
  • LinkedIn

Heikin pitämien kurssien aihevalikoima on ollut vähintäänkin laaja. Pääsääntöisesti kurssit ovat olleet ohjelmointikursseja, mutta myös tietokantojen ohjelmointikurssit ja SQL-kieli kuuluvat valikoimaan. Heikki on paljon mukana asiakasprojekteissa koodaamassa, mistä saatu oppi antaa hyvää kokemusta kurssien pitämiseen.

FM, MCPD, MCTS, MCT, CSM, SCJP, senior-konsultti. C#, C/C++ -kielten, .NET Framework/Coren, Visual Studion, tietokantaohjelmoinnin, Web Back-Endin, Azuren ja yleisen sovelluskehityksen asiantuntija.