PRO Live: Blazor osa 1: Johdanto

Tässä Blazorin johdanto-osassa tutustutaan Blazor-sovelluksen toimintaan ja perusrakenteeseen, Razor-koodiin, komponenttipohjaiseen ohjelmointimalliin sekä hosting-tapoihin. 

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Blazor osa 1: Johdanto

Blazor haltuun

Blazor on kirjasto jolla tehdään web-ohjelmoinnin Client-sovelluksia käyttäen C#-kieltä ja .NET-kehitysympäristöä ja Visual Studiota. Blazorin hyötyjä ‘perinteiseen’ client-ohjelmointiin on runsaasti. Ohjelmointi tehdään C#-kielellä, eikä javascriptiä tarvitse enää käyttää tai opetella. Kehitysvälineet ja kirjastot ovat tuttuja jo valmiiksi kaikille .NET-koodareille ja jopa yhteistä koodia voi käyttää server-side ja client-side (Blazor) koodissa. Blazor vaatii .NET Core 3.0 version toimiakseen ja lisää ominaisuuksia on tulossa kevään aikana uusien versioiden mukana.

Tässä Blazorin johdanto-osassa tutustutaan Blazor-sovelluksen toimintaan ja perusrakenteeseen, Razor-koodiin, komponenttipohjaiseen ohjelmointimalliin sekä hosting-tapoihin. Blazoria voi ajaa kahdella eri tavalla: Blazor Server and Blazor WebAssembly. WebAssembly perustuu HTML5-standardiin ja se toimii kaikilla uusilla selaimilla. Vanhemmilla selaimilla saa Blazor-sovellukset toimimaan käyttäen server-tapaa joka perustuu SignalR-toteutukseen.

Blazor tuo aivan uusia mahdollisuuksia client-side SPA-ohjelmointiin. Kannattaa pysyä kehityksessä mukana ja ottaa Blazor haltuun!

 

Sisältö:

  • työkalut ja kirjastot
  • ohjelmointimalli ja sovelluksen toiminta
  • hosting-ratkaisut
  • Razor
  • UI-komponentit

 

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat: , , , , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Heikki Raatikainen

Heikki Raatikainen

  • heikki.raatikainen@sovelto.fi
  • LinkedIn

Heikin pitämien kurssien aihevalikoima on ollut vähintäänkin laaja. Pääsääntöisesti kurssit ovat olleet ohjelmointikursseja, mutta myös tietokantojen ohjelmointikurssit ja SQL-kieli kuuluvat valikoimaan. Heikki on paljon mukana asiakasprojekteissa koodaamassa, mistä saatu oppi antaa hyvää kokemusta kurssien pitämiseen.

FM, MCPD, MCTS, MCT, CSM, SCJP, senior-konsultti. C#, C/C++ -kielten, .NET Framework/Coren, Visual Studion, tietokantaohjelmoinnin, Web Back-Endin, Azuren ja yleisen sovelluskehityksen asiantuntija.