PRO Live: FX ==> Core, mitä tarkoittaa?

Maailma muuttuu ja kirjastot sen myötä. Pysytkö .NET Frameworkissä vai siirrytkö .NET Coreen?

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: FX ==> Core, mitä tarkoittaa?

.NET Framework on ollut olemassa parikymmentä vuotta jonka rinnalle Microsoft toi uuden kirjaston nimeltään .NET Core. .NET Core on kokonaan uudelleen kirjoitettu open source-kirjasto joka toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä. Jopa WinForms toimi nykyään Core:ssa (tosin vain Windowsissa), joten on syytä tietää mitä eroja ja yhtenevyyksiä näillä kirjastoilla on, mitä pitää ottaa huomioon kirjastoa ja kehitysympäristöä valitessa ja missä on niiden tulevaisuus.

Kun rinnakkain on ollut kaksi erilaista eikä edes täysin yhteensopivaa kirjastoa, on monen kannalta tilanne ollut hieman outo. Microsoft julkaisi 11/2020 uuden kirjaston .NET5 joka yhdistää Frameworkin ja Coren yhteen. On siis oleellista tietää mitä nämä eri kirjastot ovat, miten niitä ylläpidetään ja kehitetään ja mihin kannattaa keskittyä jatkossa sekä kannattaako olemassa olevia projekteja siirtää uusille kirjastoille.

 

 

 

Avainsanat: , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Heikki Raatikainen

Heikki Raatikainen

  • heikki.raatikainen@sovelto.fi
  • LinkedIn

Heikin pitämien kurssien aihevalikoima on ollut vähintäänkin laaja. Pääsääntöisesti kurssit ovat olleet ohjelmointikursseja, mutta myös tietokantojen ohjelmointikurssit ja SQL-kieli kuuluvat valikoimaan. Heikki on paljon mukana asiakasprojekteissa koodaamassa, mistä saatu oppi antaa hyvää kokemusta kurssien pitämiseen.

FM, MCPD, MCTS, MCT, CSM, SCJP, senior-konsultti. C#, C/C++ -kielten, .NET Framework/Coren, Visual Studion, tietokantaohjelmoinnin, Web Back-Endin, Azuren ja yleisen sovelluskehityksen asiantuntija.