PRO Live: Low-code-sovelluskehitystä – Microsoft Dataverse for Teams

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Low-code-sovelluskehitystä – Microsoft Dataverse for Teams

Microsoft Teams -ympäristöön on marraskuussa 2020 tullut Microsoft Dataverse for Teams. Se toimii alustana Power Apps -sovelluksille, Power Virtual Agents -boteille sekä Power Automate -työnkuluille. Nämä voidaan siis sijoittaa Teams-ympäristöön käytettäväksi.

Dataverse for Teams on laajemman Dataverse-tuotteen rajattu versio. Tuo Dataverse on aiemmin tunnettu nimellä Common Data Service (CDS). Teams-versio toimii nimensä mukaisesti osana Teams-ympäristöä eikä tarvitse erillisiä lisenssejä.

Aiemmin organisaatioissa on luultavasti tehtyä pieniä sovelluksia SharePoint-listojen varaan, mutta nyt nämä voidaan korvata Dataverse for Teamsillä. Se vastaa melkeinpä tietokantapalvelua ja sisältää mm. taulujen väliset relaatiot.

Sovellukset luodaan graafisen käyttöliittymän avulla ilman perinteistä koodausta. Excelin kaltaisia kaavoja voidaan käyttää apuna.

Tämä PRO Live on perustason koulutus, johon voit helposti osallistua työpisteeltäsi käsin. Ilmoittaudu jo tänään!

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Sakari Kouti

Sakari Kouti

Sakari on pitänyt jo tuhat kurssia ja on arvostettu sekä tunnustettu kouluttaja ja konsultti erityisesti seuraavissa aiheissa: PowerShell, Microsoft Teams, Microsoft 365, Power Platform, Active Directory ja Exchange, Hyper-V ja MIM. Hän on kirjoittanut apunaan Mika Seitsonen 1200-sivuisen kirjan Inside Active Directory, joka on ollut alansa parhaiten myyvä kirja Amazon.comissa ja joka löytyy perusteoksena varmasti monen suomalaisenkin IT-ammattilaisen kirjahyllystä. Se on myös luultavasti ainoa IT-kirja, joka on tehty Suomesta suoraan Amerikan markkinoille. Sakari on myös Sovelton perustajia.

Dipl. ins. (tietotekniikka), Microsoft MCT, Microsoft 365 Certified: Teams Administrator Associate, Microsoft MCSE: Messaging, Microsoft MCSE: Cloud Platform and Infra, Microsoft MCSE: Productivity, Microsoft Certified: Azure AI Fundamentals, Microsoft Certified: Power Platform Fundamentals, Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Microsoft 365 Certified: Fundamentals, Microsoft Specialist: Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center, MCTS: Forefront Identity Manager 2010, Configuration, ITIL Foundation, Cobit Foundation, Elements of AI (Helsingin Yliopisto ja Reaktor)

Mikä ei toimi käsin, ei toimi koneellakaan.