PRO Live: Microsoft Ignite 2021 post-event

Tule mukaan Sovelton PRO Liveen, jossa Jussi Roine North Advisorilta ja Mika Seitsonen Soveltosta jakavat oleellisimmat opit tapahtumasta. Osallistumalla tapahtumaan tiedät mihin suuntaan Microsoft-teknologiat ovat menossa.

179,00 
+ alv./VAT
Toteutustakuu
Sovelto PRO -käyttäjille
Lue lisää
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Microsoft Ignite 2021 post-event

Ota kaikki hyöty irti Microsoft Ignitesta!

Tule mukaan Sovelton PRO Liveen, jossa Jussi Roine North Advisorilta ja Mika Seitsonen Soveltosta jakavat oleellisimmat opit tapahtumasta. Osallistumalla tapahtumaan varmistat, että saat tiedon merkittävistä julkistuksista ja muutoksista ja tiedät, mihin suuntaan Microsoft-teknologiat ovat menossa.

 

Microsoft Ignite 2021 on 2-4..3.2021. Nopeimmat teistä ovat jo hakeneet parhaat eväät Microsoft Igniteen. Heti Igniten jälkeen perjantaina 5.3.2021 pääset nauttimaan parhaat palat tapahtumasta pitkänlinjan MVP-tason Azure-osaajien seurassa.

 

Tähän PRO Liveen osallistuttuasi:

  • tiedät mitkä ovat mullistavimmat julkaisut Ignitesta
  • osaat valmistautua mahdollisiin muutoksiin Azuren tietoturvassa tai palveluissa
  • saat tiedon uusista tietoturva-sertifioinneista
  • ymmärrät mitä muutoksia Microsoftilta on tulossa ja miten ne voivat vaikuttaa liiketoimintaasi tai rooliisi tulevina kuukausina tai vuosina

 

Kenelle: Tämä PRO Live sopii kaikille pilvi- ja infra-osaajille, jotka haluavat saada kaiken hyödyn irti Microsoft Igniten opeista kahdelta alansa tunnetuimmalta Azure-osaajalta.

 Asiantuntijat:

Jussi Roine, CEO & Partner, North Advisor

Mika Seitsonen, johtava konsultti, Sovelto

 

Joko rekisteröidyit Microsoft Ignite 2021 -tapahtumaan?

 

Maksutta Liveen pääset mukaan Sovelton PRO Skills -palvelussa, johon voit tutustua 2 viikkoa maksutta.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Mika Seitsonen

Mika Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Soveltolla ja maailmalla jo yli kaksikymmentä vuotta. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin identiteetti- ja tietoturvateknologioiden (Azure AD, AD FS, PKI) ja pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Microsoft 365) koulutukseen ja konsultointiin. Mika vastaa Sovelton teknologiat-osaamisalueen kehittämisestä.

DI, M.Sc., MCSE: Productivity, Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Azure Administrator Associate, MCT, ITIL Foundation 2011.

Älä lennä suojelusenkeliäsi kovempaa!