PRO Live: Modernit Web Front-end -frameworkit

Mitä kuuluu Web-Front-kehitykselle? React, Vue, Angular? Progressive Web Apps?

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Pahoittelemme mutta tiedossa ei ole seuraavia kurssipäiviä.
Ole hyvä ja ole yhteydessä myyntiin: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Modernit Web Front-end -frameworkit

Web Front-end -kehitys

Tässä PRO Livessä käydään läpi, mitä Web Front-end kehitys nykypäivänä on? Frameworkkejä on paljon: React, Vue, Angular ja mm. uusi tulokas Svelte. Lisäksi uuden kiinnostuksen tuo selaimien tukema WebAssembly-teknologia ja siellä esimerkiksi Blazor. Pitkään on myös puhuttu Single Page Applicationeista (SPA), mutta nyt on alettu puhumaan Progressive Web Appseistä. Tule kuuntelemaan, mistä näistä on oikein kysy.

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.