PRO Live: Open API spesification ja Swagger

Miksi dokumentoida REST API, miten dokumentoida REST API ja mitä on Open API Spesification/Swagger ja työkalut sen ympärillä?

179,00 
+ alv./VAT
Toteutustakuu
Sovelto PRO -käyttäjille
Lue lisää
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää
Sovelto Access -krediiteillä maksettaessa veloitamme krediittejä kurssin euromääräisen hinnan verran. Tarkan krediittimäärän voit kysyä myyntipalvelusta: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Kieli: Suomi / Englanti

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

Dokumentaatio kuntoon

Kaikki REST API:t kuuluisi dokumentoida teknisesti, siihen on olemassa standardi Open API Spesification. Tässä 1,5 online-luennossa kuulet, mistä on kyse ja kuinka suunnitella API API First -tyyppisesti sekä kuinka olemassa oleva API voidaan dokumentoida.

Koulutuksessa opit myös mikä on SwaggerUI, joka helpottaa REST API:n testausta ja client-kehittäjän työtä. Kuulet myös kuinka Swagger-dokumentaatiosta voidaan generoida suoraan koodia Web Front-End -projektiin.

Kenelle:

Tämä koulutuksen aiheet jokaisen Front-End ja Back-End -kehittäjän pitäisi tuntea.

 

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
179,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli viidentoista vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat XML-tekniikat, integraatioarkkitehtuurit, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys.

MCPD: SharePoint 2010, MCPD: Web Developer, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti. XML-tekniikoiden, Microsoft Biztalk Server- , .NET- ja SharePoint-sovelluskehityksen asiantuntija.