PRO Live: Open API spesification ja Swagger

Miksi dokumentoida REST API, miten dokumentoida REST API ja mitä on Open API Spesification/Swagger ja työkalut sen ympärillä?

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi / Englanti

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: Open API spesification ja Swagger

Dokumentaatio kuntoon

Kaikki REST API:t kuuluisi dokumentoida teknisesti, siihen on olemassa standardi Open API Spesification. Tässä 1,5 online-luennossa kuulet, mistä on kyse ja kuinka suunnitella API API First -tyyppisesti sekä kuinka olemassa oleva API voidaan dokumentoida.

Koulutuksessa opit myös mikä on SwaggerUI, joka helpottaa REST API:n testausta ja client-kehittäjän työtä. Kuulet myös kuinka Swagger-dokumentaatiosta voidaan generoida suoraan koodia Web Front-End -projektiin.

Kenelle:

Tämä koulutuksen aiheet jokaisen Front-End ja Back-End -kehittäjän pitäisi tuntea.

 

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat: , , ,

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.