PRO Live: SharePoint Framework -sovelluskehitys

SharePoint Framework toi SharePoint-kehityksen moderniin aikaan. Voit käyttää esimerkiksi React-kehitystaitojasi kehittääksesi SharePoint Framework Web Partteja.

588,00 
+ alv./VAT
PRO-käyttäjille
0 €
Lue lisää

Kieli: Suomi

Tai ota yhteyttä myyntipalveluun: 020 7776 670 tai myyntipalvelu@sovelto.fi

PRO Live: SharePoint Framework -sovelluskehitys

SharePoint-kehitystä moderneilla Web Front-End Frameworkeillä

SharePointiin on nyt helppo toteuttaa ja paketoida sovelluksia käyttäen samoja moderneja Web Front-End Frameworkejä kuin mitä Webissä yleisestikin hyödynnetään toteutettaessa Single Page Applicationeita, kuten Reactia ja Angularia. Avoin SharePoint Framework tarjoaa tähän arkkitehtuurin ja työkalut.

Tämä koulutus on tarkoitettu sovelluskehittäjille ja arkkitehdeille, joille on tarkoitus päästä alkuun toteuttaessaan uusia selainkäyttöliittymällisiä ratkaisuja SharePointin päälle hyödyntäen SharePoint Frameworkia.

Sisältö

  • SharePoint Framework
  • Työkalut
  • Web Part -kehitys
  • SharePoint REST API:t

PRO Live

PRO Live on kouluttajan vetämä online-täsmäkoulutus valittuun aiheeseen. Pääset puolessatoista tunnissa kouluttajan johdolla kiinni aiheeseen nopeasti ja sinulla on aikaa myös kysyä juuri sinua askarruttavia asioita. Kouluttaja on koonnut sinulle valmiiksi paketin, josta saat heti hyödyn irti.

 

Avainsanat:

 

Paikkoja jäljellä:
Ei paikkarajoitusta
588,00  + alv./VAT

Vastuuhenkilö


Toni Ylärinne

Toni Ylärinne

Toni toimii Soveltolla senior-konsulttina. Hänellä on yli 20 vuoden kouluttaja- ja konsultointikokemus. Tonin erityisaloina ovat mm. Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys, Azuren AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript

Azure Developer Associate, Azure AI Engineer Associate, MCSD: App Builder, MCSA: Web Applications, MCTS: BizTalk Server, Certified Scrum Master, MCT, senior-konsultti.